Reunió del Grup de Treball de l'Esport de Castelló

La trobada ha servit per concretar accions per al proper any.

El Grup de Treball de Psicologia de l’Esport i l’Activitat Física de Castelló s’ha reunit per fer un balanç de l’any que està a punt d’acabar i perfilar les línies d’actuació de cara al 2023. A la reunió, celebrada el 13 de desembre en la seu del COPCV de la capital de la Plana, han assistit algunes de les persones que integren l’integren. La seua coordinadora, María Cosín, destaca que la reunió s’haja pogut fer presencialment després d’una temporada on el distanciament i les mesures de seguretat han primat.

Ela pandèmia, comenta Cosín, ha posat com a prioritat la salut mental en qualsevol àmbit “notem més càrrega de treball tant en l’aspecte esportiu però els esportistes són persones i com a tal, els han traslladat certes necessitats i carències”.

Entre els objectius per al pròxim any, han consensuat posar en comú els casos i experiències professionals per ampliar els punts de vista; continuar organitzant activitats obertes als i les col·legiades com per exemple, excursions; i mantindré una comunicació constant amb els grups de treball de l’esport de València i d’Alacant ja que suposen una ferramenta enriquidora que possibilita el creixement de cada professional i de la disciplina.

 



Noticias relacionadas

  • 18/07/2024
Máster en Psicología del Deporte y el Ejercicio - 2024/2025 (XVIII edición)

Este máster tiene previsto comenzar el 18 de octubre de 2024. Las clases se impartirán en el Centro de Formación del COPCV. Abierto el plazo de inscripción.
Leer

  • 17/06/2024
¿Cómo trabajar la presión psicológica en los deportistas durante los entrenamientos?

Hay una variedad de acciones que se pueden incorporar en los entrenamientos, para practicar la presión psicológica y ayudar a los y las deportistas a lidiar con ella, y adaptarse a la que experimentan en los partidos, mejorando así desempeño.
Leer

  • 14/06/2024
Firmamos un convenio con el Colegio de Administradores de Fincas de Valencia y Castellón

Uno de los objetivos principales es el de proporcionar desde la Psicología, formación destinada a mejorar la salud mental y el bienestar del colectivo de administradores de fincas.
Leer

  • 24/05/2024
Presencia de la Psicología valenciana en el festival 'Somos familia' de Castellón

Dentro de este evento, el COPCV ha organizado la mesa redonda 'Familias Siglo XXI: Parentalidad positiva, Legado familiar y mediación'
Leer

  • 20/05/2024
Realizada la jornada sobre violencias sexuales contra las mujeres

El evento, desarrollado en Castelló el 16 de mayo, ha servido para abordar de manera amplia y completa esta temática. Las diferentes intervenciones han posibilitado acercarnos a esta problemática desde el punto de vista psicológico, legal y social.
Leer

  • 16/05/2024
HUI, 16 de maig, la seu de Castelló del COPCV romandrà tancada

El 16 de mayo la sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada.
Leer