Reunió del Grup de Treball de l'Esport de Castelló

La trobada ha servit per concretar accions per al proper any.

El Grup de Treball de Psicologia de l’Esport i l’Activitat Física de Castelló s’ha reunit per fer un balanç de l’any que està a punt d’acabar i perfilar les línies d’actuació de cara al 2023. A la reunió, celebrada el 13 de desembre en la seu del COPCV de la capital de la Plana, han assistit algunes de les persones que integren l’integren. La seua coordinadora, María Cosín, destaca que la reunió s’haja pogut fer presencialment després d’una temporada on el distanciament i les mesures de seguretat han primat.

Ela pandèmia, comenta Cosín, ha posat com a prioritat la salut mental en qualsevol àmbit “notem més càrrega de treball tant en l’aspecte esportiu però els esportistes són persones i com a tal, els han traslladat certes necessitats i carències”.

Entre els objectius per al pròxim any, han consensuat posar en comú els casos i experiències professionals per ampliar els punts de vista; continuar organitzant activitats obertes als i les col·legiades com per exemple, excursions; i mantindré una comunicació constant amb els grups de treball de l’esport de València i d’Alacant ja que suposen una ferramenta enriquidora que possibilita el creixement de cada professional i de la disciplina.

 Noticias relacionadas

  • 21/03/2023
La RSS de Castelló celebra la II Fira de la Salut

La Salut Mental serà l’eix vertebrador d’aquesta trobada que reunirà a les entitats que formen les Xarxes Sanitàries Solidàries. El COPCV tindrà un stand des d’on informarem i posarem en valor la tasca que els i les professionals de la nostra disciplina realitzen cada dia des dels llocs de treball. A més, es realitzará la jornada formativa 'Desembolicant la nostra Salut Mental'.
Leer

  • 15/03/2023
Horari Magdalena - Horario Magdalena

Horari d'atenció al públic en la seu de Castelló. / Horario de atención al público en la sede de Castellón.
Leer

  • 14/03/2023
La Psicología del Deporte aúna generaciones con el trabajo realizado en un Stand en la VI Carrera solidaria de la Facultad de Medicina de la UMH

Los y las profesionales del Grupo de Trabajo de Psicología del Deporte del COPCV-Alicante difunden entre las personas asistentes y participantes, la importancia de esta área.
Leer

  • 10/03/2023
Estem en la presentació del I Pla Estratègic de Serveis Socials de Castelló

L'acte s'ha realitzat el 9 de març en la Diputació de Castelló.
Leer

  • 08/03/2023
Assistim als actes del Dia Internacional de la Dona en Castelló

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta de Govern, està present en la lectura del manifest de la subdelegació del Govern i en l’entrega del Premi Olimpia de l’Ajuntament de la capital de la Plana.
Leer