Reunió del Grup de Treball de l'Esport de Castelló

La trobada ha servit per concretar accions per al proper any.

El Grup de Treball de Psicologia de l’Esport i l’Activitat Física de Castelló s’ha reunit per fer un balanç de l’any que està a punt d’acabar i perfilar les línies d’actuació de cara al 2023. A la reunió, celebrada el 13 de desembre en la seu del COPCV de la capital de la Plana, han assistit algunes de les persones que integren l’integren. La seua coordinadora, María Cosín, destaca que la reunió s’haja pogut fer presencialment després d’una temporada on el distanciament i les mesures de seguretat han primat.

Ela pandèmia, comenta Cosín, ha posat com a prioritat la salut mental en qualsevol àmbit “notem més càrrega de treball tant en l’aspecte esportiu però els esportistes són persones i com a tal, els han traslladat certes necessitats i carències”.

Entre els objectius per al pròxim any, han consensuat posar en comú els casos i experiències professionals per ampliar els punts de vista; continuar organitzant activitats obertes als i les col·legiades com per exemple, excursions; i mantindré una comunicació constant amb els grups de treball de l’esport de València i d’Alacant ja que suposen una ferramenta enriquidora que possibilita el creixement de cada professional i de la disciplina.

 Noticias relacionadas

  • 24/05/2023
Máster en Psicología del Deporte y el Ejercicio - 2023/2024 (XVII edición)

Este máster tiene previsto comenzar el 20 de octubre de 2023. Las clases se impartirán en el Centro de Formación del COPCV. Abierto el plazo de inscripción.
Leer

  • 12/05/2023
Les psicòlogues Amparo Monzó i Carolina Pino formen part de l’Observatori del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials

Ahir, 11 de maig, la Conselleria d’Igualtat va presentar i posar en marxa aquest nou òrgan interdisciplinari que s’encarregarà d’analitzar i estudiar l’àmbit de serveis socials.
Leer

  • 05/05/2023
'Todos contra el cáncer' en el día mundial de la cuestación anual

Mª Carmen Molés, como representante del COPCV, firma la bandera que simbólicamente mostrará la unión de las entidades de la provincia de Castellón en este día.
Leer

  • 02/05/2023
Pedimos a los representantes políticos que desarrollen acciones preventivas en salud mental y bienestar psicológico

Esta es una de las solicitudes que los representantes del COPCV han transmitido a los integrantes de la lista a PSPV para las Corts, en la reunión del jueves pasado.
Leer

  • 26/04/2023
Reunió amb els candidats de Compromís a l'Ajuntament de Castelló

Amb aquesta ronda de contactes, volem traslladar als candidats municipals la necessitat d'augmentar i incloure els i les professionals de la Psicologia en els diversos contextos que conformen la realitat.
Leer

  • 20/04/2023
Reunió amb els candidats de Ciudadanos a l'Ajuntament de Castelló

Amb aquesta ronda de contactes, volem traslladar als candidats municipals la necessitat d'augmentar i incloure els i les professionals de la Psicologia en els diversos contextos que conformen la realitat.
Leer