Butlletí informatiu Direcció General d'Infància i Adolescència

Publicat en la pàgina web de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

La Direcció General d'Infància i Adolescència, en el seu afany per donar difusió a les tasques i activitats que es duen a terme amb els xiquets, xiquetes i adolescents, va crear un Butlletí Informatiu.

L'edició d'aquest Butlletí té caràcter trimestral.

Recentment, ha editat el seu Butlletí informatiu número 12 en el qual es recullen les principals novetats i actuacions realitzades durant el tercer trimestre de l’any en curs.

Aquest Butlletí, així com els números anteriors, estan publicats en la pàgina web de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives a la qual s’accedeix pressionant sobre la imatge.

 Noticias relacionadas

  • 15/03/2023
Representantes del COPCV asisten a la jornada formativa sobre el modelo Barnahus organizada por la Dirección General de Infancia y Adolescencia

Este proyecto consiste en agrupar en un mismo espacio todos los recursos que intervienen en un caso de violencia y abuso sexual con el objetivo de prevenir la revictimización de las víctimas y de sus familias.
Leer

  • 02/03/2023
Dia Mundial del Benestar Mental per a Adolescents, 2 de març

L'adolescència és una etapa de canvis que transita de la infància a l'edat adulta. La comunicació i el suport dels grups de referència és fonamental per al benestar juvenil i adult.
Leer

  • 24/02/2023
Guia Atenció a víctimes adolescents de la violència de gènere en la parella i a les seues famílies

Guía Atención a víctimas adolescentes de la violencia de género en la pareja y a sus familias
Leer