Primera reunió del COPCV amb el nou regidor de Joventut de Castelló

Acordem donar continuïtat a les accions destinades a previndre i millorar la salut mental i el benestar psicològic dels i les joves. Des de la corporació s'han mostrat especialment preocupats pels suïcidis en aquest rang poblacional.

Als darrers anys, el treball desenvolupat pel COPCV en col·laboració amb la regidoria de Joventut de Castelló, ha sigut constant i els resultats molt positius. L’objectiu d’aquesta relació entre institucions sempre ha perseguit dotar de informació i de ferraments als joves i a les persones, professionals o no, vinculades amb aquest sector de la població per tal de previndre i millorar el seu benestar psicològic i la seua salut mental. Amb aquest mateix propòsit, continuarem treballant i establint llaços amb els nou partit polític que ha pres possessió després de les eleccions municipals.

Hui, en les dependències municipals, Mª Carmen Molés, vicedegana 3ª del COPCV, i Alba Sebastian, vocal del COPCV, s’han reunit amb el regidor de Joventut, Cristian Ramírez, qui s’ha mostrat interessat per les taques que hem realitzat fins ara en aquest àmbit (per exemple: guia ‘Joves i salut psicològica en temps de covid’; Programa ‘Joves i Salut Psicològica’). Compartint la taula de treball, ha estat la tècnica del departament, Mar Gargori

Hem acordat donar continuïtat a estes activitats que tan bona acollida han tingut. Per aquest motiu, extraurem conclusions dels tallers i de les accions dutes a terme, amb l’objectiu d’adaptar-les a les necessitats i demandes més actuals. En aquest sentit, Ramírez, ens ha comunicat la seua preocupació per les autolesions i els suïcidis entre els joves. Ambdues corporacions ens hem compromès a mantindré una comunicació fluida que ens permeta dissenyar propostes útils i interessants vinculades amb el benestar psicològic i salut mental de la joventut.  

 

Informació relacionada: 

Publiquem, junt amb l'Ajuntament de Castelló, la guia ‘Joves i salut psicològica en temps de covid’

Estudiants de Castelló participen en els tallers del programa ‘Joves i Salut Psicològica’ en els quals ha col·laborat el COPCV

 



Noticias relacionadas

  • 09/04/2024
Curs Específic del pla d'Infància i adolescència 2024: Abordatge terapèutic en situacions de traumatizació severa (Inscripció 10/04/24 a les 17 hores)

Curso Especifico del plan de infancia y adolescencia 2024: Abordaje terapéutico en situaciones de traumatización severa (Inscripción 10/04/24 a las 17 horas)
Leer

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer