Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.

El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana organitza l'acte d'acolliment col·legial que se celebrarà el proper 8 de febrer. Per a aquest esdeveniment anual hem convocat a les últimes altes col·legials efectuades a la província de Castelló per tal de donar la benvinguda als nous companys i companyes. El degà, Francisco Santolaya, i els membres de la Junta de Govern informaran els assistents sobre els temes que considerem rellevants per a la nostra professió i dels servicis que el COPCV posa a la seua disposició.

En aquesta ocasió, tenim la sort de comptar amb la presencia i participació de José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, president del COP de Madrid i vicepresident del Consell General de la Psicologia d'Espanya per parlar sobre ‘el moment actual de la Psicologia’. Una conferència amb la qual es contextualitzarà i incidirà en les tasques i les possibilitats laborals de la disciplina.

Per a finalitzar, es farà entrega de la insígnia professional als nous col·legiats i col·legiades.

Actividad gratuita previa reserva de plaza.



Noticias relacionadas

  • 20/06/2024
Horario para las fiestas de Hogueras / Horari per les festes de Fogueres

Horario de atención al público en la sede de Alicante. Horari d'atenció al públic en la seu d'Alacant.
Leer

  • 14/06/2024
Firmamos un convenio con el Colegio de Administradores de Fincas de Valencia y Castellón

Uno de los objetivos principales es el de proporcionar desde la Psicología, formación destinada a mejorar la salud mental y el bienestar del colectivo de administradores de fincas.
Leer

  • 24/05/2024
Presencia de la Psicología valenciana en el festival 'Somos familia' de Castellón

Dentro de este evento, el COPCV ha organizado la mesa redonda 'Familias Siglo XXI: Parentalidad positiva, Legado familiar y mediación'
Leer

  • 20/05/2024
Realizada la jornada sobre violencias sexuales contra las mujeres

El evento, desarrollado en Castelló el 16 de mayo, ha servido para abordar de manera amplia y completa esta temática. Las diferentes intervenciones han posibilitado acercarnos a esta problemática desde el punto de vista psicológico, legal y social.
Leer

  • 16/05/2024
HUI, 16 de maig, la seu de Castelló del COPCV romandrà tancada

El 16 de mayo la sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada.
Leer

  • 02/05/2024
Participem en la nova edició de la Fira de la Salut de Castelló

Un any més, les Xarxes Sanitàries Solidàries, subratllen la importància de la salut mental posant el focus en els projectes de cooperació i d'ajuda humanitària.
Leer