Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.

El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana organitza l'acte d'acolliment col·legial que se celebrarà el proper 8 de febrer. Per a aquest esdeveniment anual hem convocat a les últimes altes col·legials efectuades a la província de Castelló per tal de donar la benvinguda als nous companys i companyes. El degà, Francisco Santolaya, i els membres de la Junta de Govern informaran els assistents sobre els temes que considerem rellevants per a la nostra professió i dels servicis que el COPCV posa a la seua disposició.

En aquesta ocasió, tenim la sort de comptar amb la presencia i participació de José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, president del COP de Madrid i vicepresident del Consell General de la Psicologia d'Espanya per parlar sobre ‘el moment actual de la Psicologia’. Una conferència amb la qual es contextualitzarà i incidirà en les tasques i les possibilitats laborals de la disciplina.

Per a finalitzar, es farà entrega de la insígnia professional als nous col·legiats i col·legiades.

Actividad gratuita previa reserva de plaza.Noticias relacionadas

  • 16/05/2024
HUI, 16 de maig, la seu de Castelló del COPCV romandrà tancada

El 16 de mayo la sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada.
Leer

  • 02/05/2024
Participem en la nova edició de la Fira de la Salut de Castelló

Un any més, les Xarxes Sanitàries Solidàries, subratllen la importància de la salut mental posant el focus en els projectes de cooperació i d'ajuda humanitària.
Leer

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 07/03/2024
VÍDEO - 30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas'

facilitamos el vídeo completo de este evento profesional realizado el 2 de marzo en la ciudad de València.
Leer

  • 06/03/2024
30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas' (RESUMEN y FOTOGRAFÍAS)

La inteligencia Artificial ofrece oportunidades laborales para este colectivo además de ser una herramienta de ayuda para medir, predecir conductas y tomar decisiones. En este encuentro, se han explicado algunas de las aplicaciones prácticas que se están llevando a cabo en las diversas áreas de la Psicología. La implementación de la ética en su desarrollo y regulación, ha sido uno de los puntos que han destacado los profesionales que han intervenido.
Leer