L'Ajuntament de Castelló reconeix a la col·legiada Reyes Santamaría amb el Premi Olímpia 2020

El Consell Municipal d'Igualtat d'Oportunitats de Dones i Homes, on participa com a vocal la membre de Junta del COPCV MªCarmen Molés, atorga el premi a Santamaría pel seu treball a favor de la igualtat i en la lluita contra la violència de gènere.

En la reunió del passat 3 de febrer, el Consell Municipal d'Igualtat d'Oportunitats de Dones i Homes de l'Ajuntament de Castelló va aprovar atorgar el Premi Olímpia 2020 a la companya del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana Reyes Santamaría.

Santamaría és actualment la cap del Servei d'Igualtat d'Oportunitats de l'Ajuntament castellonenc, i, al llarg de la seua carrera professional, ha treballat a la Casa d'Acolliment per a Dones Maltractades de Castelló, així com en el departament de Serveis Socials. A més, ha impulsat diversos plans d'igualtat en el municipi basats en models participatius.

La labor de Santamaría en la lluita contra la violència de gènere i en la promoció de la psicologia ja va ser reconeguda pel COPCV en 2017, quan va rebre un diploma en el XXIX Sopar de Confraternitat del Col·legi.

(Santamaría en el Sopar de Confraternitat del COPCV en 2017)

 

 

 

Notícies relacionades:

El COPCV celebra el XXIX Sopar de ConfraternitatNoticias relacionadas

  • 26/03/2020
Solicitud de colaboración en la Investigación: IPSI-COVID19 (para personas que viven en España)

Diseñada por profesionales del Instituto de Investigación del Principado de Asturias (ISPA), para examinar el impacto psicológico de la pandemia por coronavirus. Os llevará menos de cinco minutos.
Leer

  • 26/03/2020
Boletin RSE de CEOE.

Confederación Española de Organizaciones Empresariales y la Confederación Empresarial de la Comunitat Valenciana.
Leer

  • 26/03/2020
El COPCV llança la guia 'Ens quedem a casa' amb orientacions per a les famílies.

Elaborada conjuntament amb la Conselleria d'Educació, te l’objectiu d'ajudar a les famílies a fer front a la situació de confinament en el domicili amb els seus fills i filles a causa de l’estat d’alarma decretat per fer front al coronavirus Covid-19.
Leer

  • 25/03/2020
Predicción de la evolución del COVID-19 en España por la UPV

Este sitio web se ha realizado con ánimo académico, desarrollado por el grupo de investigación MUNQU del IMM de la Universitat Politècnica de València con el objetivo de publicar diariamente una estimación de la predicción de la evolución del COVID-19 en España.
Leer

  • 25/03/2020
CORONAVIRUS: Documento " Información para las empresas: Hacer frente al coronavirus". Generalitat Valenciana

Proporciona información sobre, cómo prevenir la infección por el coronavirus, qué hacer en caso de sospecha de infección por COVID-19 en un cetro de trabajo y qué hacer en el centro de trabajo cuando se confirma un caso de infección por COVID-19.
Leer

  • 23/03/2020
BOE- Legislación Consolidada

Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19. Modificaciones Decreto Ley Estado de Alarma. Texto ACTUAL (Modificaciones aprobadas por RD 465/2020). Texto ANTERIOR elaborado por la CEV.
Leer