L'Ajuntament de Castelló reconeix a la col·legiada Reyes Santamaría amb el Premi Olímpia 2020

El Consell Municipal d'Igualtat d'Oportunitats de Dones i Homes, on participa com a vocal la membre de Junta del COPCV MªCarmen Molés, atorga el premi a Santamaría pel seu treball a favor de la igualtat i en la lluita contra la violència de gènere.

En la reunió del passat 3 de febrer, el Consell Municipal d'Igualtat d'Oportunitats de Dones i Homes de l'Ajuntament de Castelló va aprovar atorgar el Premi Olímpia 2020 a la companya del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana Reyes Santamaría.

Santamaría és actualment la cap del Servei d'Igualtat d'Oportunitats de l'Ajuntament castellonenc, i, al llarg de la seua carrera professional, ha treballat a la Casa d'Acolliment per a Dones Maltractades de Castelló, així com en el departament de Serveis Socials. A més, ha impulsat diversos plans d'igualtat en el municipi basats en models participatius.

La labor de Santamaría en la lluita contra la violència de gènere i en la promoció de la psicologia ja va ser reconeguda pel COPCV en 2017, quan va rebre un diploma en el XXIX Sopar de Confraternitat del Col·legi.

(Santamaría en el Sopar de Confraternitat del COPCV en 2017)

 

 

 

Notícies relacionades:

El COPCV celebra el XXIX Sopar de ConfraternitatNoticias relacionadas

  • 26/05/2020
RESOLUCIÓ de 14 de maig de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Per la qual es convoquen les subvencions per al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d’ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la CV per a l’exercici 2020.
Leer

  • 26/05/2020
Orden SND/440/2020, de 23 de mayo.

Por la que se modifican diversas órdenes para una mejor gestión de la crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19 en aplicación del Plan para la transición hacia una nueva normalidad.
Leer

  • 21/05/2020
Plan HOPE - GVA

Herramienta online de la Generalitat para hacer más accesible las ayudas económicas, autonómicas, nacionales y europeas, destinadas a mitigar los efectos de la crisis del coronavirus.
Leer

  • 21/05/2020
PARTICIPA: "Investigación sobre las necesidades de la infancia y la adolescencia en situación de confinamiento ante la pandemia de COVID-19"

La investigación ha sido diseñada por profesionales del COPPA (Colegio Oficial de Psicólogos del Principado de Asturias) y la Universidad de Oviedo.
Leer

  • 21/05/2020
Orden SND/422/2020, de 19 de mayo,

Por la que se regulan las condiciones para el uso obligatorio de mascarilla durante la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19.
Leer

  • 20/05/2020
Información sobre el Coronavirus en distintos idiomas para la población migrante

Un álbum que recopila infografías acerca del Covid-19 en distintos idiomas: árabe, rumano, inglés, francés, búlgaro o chino. Gobierno de Navarra.
Leer