El COPCV està present en la pressa de possessió de la rectora de l'UJI, Eva Alcón

Mar Lluch, vicedegana 3ª, i Mª Carmen Moles, hi assisteixen.

Al mes de maig, Eva Alcón, va ser reelegida rectora de la Universitat Jaume I de Castelló i a l’acte de presa de possessió, celebrat al paraninf de la UJI el dijous 9 de juny, han assistit Mar Lluch i Mª Carmen Molés, vicedegana 3ª i vocal.

El President de la Genrealitat, Ximo Puig, ha presidit l’esdeveniment. Puig ha ressaltat que en estos moments, la presència femenina en les universitats valencianes ja que tant en l’UJI, com en la Universitat d’Alacant i en la Universitat de València, les rectores són dones.

Alcón, com ja ha fet en altres ocasions, ha reivindicat un nou model de finançament universitari. «Ho reivindiquem per necessitat, per a garantir la sostenibilitat de les universitats públiques, que encara rebem una inversió inferior a la de fa una dècada, però també per oportunitat», ha manifestat. «La formació, la investigació i la innovació són claus per a respondre als reptes ambientals, socials i econòmics que afrontem», ha conclòs.

El President, ha anunciat l’acord entre Conselleria, la Societat de Projectes Temàtics i l’UJI per a instal·lar a Espaitec la seu de «Districte Digital» a Castelló amb una inversió de sis milions d’euros.

 

 

 Noticias relacionadas

  • 21/03/2023
La RSS de Castelló celebra la II Fira de la Salut

La Salut Mental serà l’eix vertebrador d’aquesta trobada que reunirà a les entitats que formen les Xarxes Sanitàries Solidàries. El COPCV tindrà un stand des d’on informarem i posarem en valor la tasca que els i les professionals de la nostra disciplina realitzen cada dia des dels llocs de treball. A més, es realitzará la jornada formativa 'Desembolicant la nostra Salut Mental'.
Leer

  • 15/03/2023
Horari Magdalena - Horario Magdalena

Horari d'atenció al públic en la seu de Castelló. / Horario de atención al público en la sede de Castellón.
Leer

  • 10/03/2023
Estem en la presentació del I Pla Estratègic de Serveis Socials de Castelló

L'acte s'ha realitzat el 9 de març en la Diputació de Castelló.
Leer

  • 08/03/2023
Assistim als actes del Dia Internacional de la Dona en Castelló

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta de Govern, està present en la lectura del manifest de la subdelegació del Govern i en l’entrega del Premi Olimpia de l’Ajuntament de la capital de la Plana.
Leer

  • 06/03/2023
COPCV-Castelló acull el taller 'Autocura per a personal sociosanitari'

La psicòloga, Eva Ferrando, ha assenyalat la importància de mantindre relacions de qualitat i l'expressió emocional com a mètode de regulació emocional. Aquesta activitat, realitzada el 3 de març, forma part d'una iniciativa de la RSS.
Leer