L'ADSCV i els col·legis professionals sanitaris propondran a la Generalitat un pacte per garantir l'estabilitat del sector

Aquest Pacte Sanitari contempla mesures destinades a millorar els recursos humans, tècnics i l'atenció als pacients.

El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana fa mesos que va signar el Pacte Sanitari proposat per l'Associació de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana (ADSCV). Aquest document contempla diverses mesures destinades a garantir l'atenció dels pacients i la millora dels recursos tècnics i humans del sector sanitari. Els dies 28 i 29 de setembre en la Universitat CEU-Cardenal Herrera es celebrarà el VI Congrés de Dret Sanitari, context escollit per fer-li arribar aquestes propostes als poders públics i més concretament, a la Generalitat Valenciana.

Per altra banda, recordem que el nostre degà, Francisco Santolaya, participarà en la taula redona sobre intrusisme i publicitat enganyosa.

Pots conèixer el contingut del Pacte Sanitari al qual s'han sumat els col·legis professionals de medicina, infermeria, farmàcia, òptics-optometristes, podòlegs, fisioterapeutes, i dietistes-nutricionistes, ací.

 V Congrés Sanitari (2022)Noticias relacionadas

  • 26/06/2024
VII Congreso de Derecho Sanitario de la Comunidad Valenciana (ADSCV)

Tendrá lugar en el Paraninfo de la Universidad CEU Cardenal Herrera de Valencia, los días 26 y 27 de septiembre de 2024.
Leer

  • 20/06/2024
XXI Congreso Nacional Asociación Española de Profesionales del Autismo (AETAPI)

Tendrá lugar en Cádiz del 14 al 16 de noviembre de 2024.
Leer

  • 18/06/2024
VÍDEO - Jornada práctica sobre Inteligencia Artificial

Podéis ver las conferencias de Azucena García, directora del equipo de investigación Labpsitec de la UJI; Francisco García, del departamento de seguridad de la Subdirección General de Tecnologías de la Información y las Comunicaciones; la mesa redonda sobre ética con Francisco Arenas, profesor Titular de Filosofía Moral en la Facultad de Filosofía y Ciencias de la Educación, y Fernando Catalán, presidente de la Comisión Deontológica del COPCV. La jornada ha finalizado con la demostración práctica impartida por Manuel Peretó, vocal del COPCV.
Leer

  • 16/06/2024
Sopar col·loqui amb la Societat Valenciana de Psicologia

L’acte tindrà lloc el pròxim 20 de Juny a les 20:30 hores en la Societat Coral El Micalet. (C/ de Guillem de Castro, 73, Extramurs, 46008 València, València)
Leer

  • 13/06/2024
El XIII Congreso de la Asociación Iberoamericana de Psicología Jurídica se está celebrando en València

Franscisco Santolaya, presidente del Consejo General de la Psicología de España y decano del COPCV, ha participado en la mesa inaugural poniendo en valor el ámbito de la Psicología Jurídica y la importante labor de sus profesionales.
Leer

  • 05/06/2024
XIII Congreso Internacional de la Asociación Iberoamericana de Psicología Jurídica - AIPJ

Se realizará del 12 al 15 de junio de 2024 en la Facultad de Psicología de la Universitat de Valencia.
Leer