L'ADSCV i els col·legis professionals sanitaris propondran a la Generalitat un pacte per garantir l'estabilitat del sector

Aquest Pacte Sanitari contempla mesures destinades a millorar els recursos humans, tècnics i l'atenció als pacients.

El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana fa mesos que va signar el Pacte Sanitari proposat per l'Associació de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana (ADSCV). Aquest document contempla diverses mesures destinades a garantir l'atenció dels pacients i la millora dels recursos tècnics i humans del sector sanitari. Els dies 28 i 29 de setembre en la Universitat CEU-Cardenal Herrera es celebrarà el VI Congrés de Dret Sanitari, context escollit per fer-li arribar aquestes propostes als poders públics i més concretament, a la Generalitat Valenciana.

Per altra banda, recordem que el nostre degà, Francisco Santolaya, participarà en la taula redona sobre intrusisme i publicitat enganyosa.

Pots conèixer el contingut del Pacte Sanitari al qual s'han sumat els col·legis professionals de medicina, infermeria, farmàcia, òptics-optometristes, podòlegs, fisioterapeutes, i dietistes-nutricionistes, ací.

 V Congrés Sanitari (2022)Noticias relacionadas

  • 22/02/2024
30ª jornada professional del COPCV 'Importància de la intel·ligència artificial en l'activitat del professional de la Psicologia: reptes i dilemes'.

Ja tenim el cartell guanyador el qual serà la imatge de la Jornada. Aquesta activitat es realitzarà el 2 de març en el Complex Esportiu Cultural Petxina, de 9:00h. a 14:30h. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 21/02/2024
II Jornada on-line del Día de la Mujer y la Niña en la Ciencia

El COPCV y la Sociedad Española de Psicobiología organiza esta actividad que se llevará a cabo el 22 y 23 de febrero. Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 21/02/2024
Jornada 'Construimos Juntas' por el Día Internacional de la Mujer

La Diputación de Castellón contará con la participación de Irene Villa y de mujeres líderes de la provincia y de la Comunitat Valenciana, entre ellas, nuestra vidececana 3ª, Mª Carmen Molés.
Leer

  • 20/02/2024
XVIII Jornadas de Psicología en La Rioja

Organizado por El Colegio Oficial de Psicología de La Rioja el 14, 15, 16 y 22 de marzo.
Leer

  • 18/02/2024
Semana de la Psicología de la Universidad Miguel Hernández (Elche)

Se ha organizado una serie de actividades para celebrar el día de nuestro patrón, Juan Huarte de San Juan, dentro de la Semana de la Psicología que se desarrollarán en la UMH del 19 al 23 de febrero.
Leer