Parlem amb la Direcció General d’Infraestructures de la Conselleria d’Educació sobre la implantació de la identitat digital

Manuel Peretó, vocal de la Junta de Govern, i Amelia Coret, coordinadora de la Comissió d'Intervenció Municipal del COPCV, han donat a conèixer les necessitats dels psicòlegs i psicòlogues que hi treballen en aquesta àrea.

Manuel Peretó, vocal de la Junta de Govern, i Amelia Coret, coordinadora de la Comissió d'Intervenció Municipal del COPCV, han mantingut, hui 16 de gener, una reunió amb la Direcció General d’Infraestructures de la Conselleria d’Educació, amb l’objectiu de clarificar les necessitats que els psicòlegs i psicòlogues que treballen com a orientadors educatius, i membres de Gabinets Psicopedagògics Municipals, estan trobant-se en el procés d’implantació de la identitat digital.

Els nostres representants han plantejat totes les qüestions pràctiques que implica el dia a dia de la gestió informàtica de l’orientador de centre així com les necessitats sobre tot que tenen els membres dels GPM respecte a la identitat digital, la gestió de les ferramentes informàtiques, o la protecció de dades, entre d’altres.

Valorem positivament l’interès manifestat per la Conselleria d’escoltar-nos, i esperem que les nostres necessitats siguen conegudes.Noticias relacionadas

  • 17/05/2024
DEMÀ - Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 06/05/2024
Protocolo Enfermería-Psicología escolar para optimizar competencias

Los consejos de ambas profesiones hablan de pautar sus campos de actuación en pro de la atención óptima al alumno.
Leer

  • 02/05/2024
Dia Internacional contra l’assetjament Escolar, 2 de maig

S'han de dur a terme intervencions basades en la família, l'escola i la comunitat, tenint en compte la perspectiva de gènere. Previndre l'assetjament escolar és possible amb els recursos adequats.
Leer

  • 22/03/2024
Conferencia de presentación del Programa TEI: prevención de la violencia, acoso y ciberacoso

Sus coordinadores han presentado en Valencia, este programa que implica a la comunidad educativa dándole un lugar protagonista al alumnado.
Leer

  • 22/03/2024
Psicología Educativa

Espai web de la Psicologia Educativa
Leer

  • 21/03/2024
Más psicólogos educativos: una necesidad prioritaria

Según la Asociación Americana de Psicología.
Leer