Parlem amb la Direcció General d’Infraestructures de la Conselleria d’Educació sobre la implantació de la identitat digital

Manuel Peretó, vocal de la Junta de Govern, i Amelia Coret, coordinadora de la Comissió d'Intervenció Municipal del COPCV, han donat a conèixer les necessitats dels psicòlegs i psicòlogues que hi treballen en aquesta àrea.

Manuel Peretó, vocal de la Junta de Govern, i Amelia Coret, coordinadora de la Comissió d'Intervenció Municipal del COPCV, han mantingut, hui 16 de gener, una reunió amb la Direcció General d’Infraestructures de la Conselleria d’Educació, amb l’objectiu de clarificar les necessitats que els psicòlegs i psicòlogues que treballen com a orientadors educatius, i membres de Gabinets Psicopedagògics Municipals, estan trobant-se en el procés d’implantació de la identitat digital.

Els nostres representants han plantejat totes les qüestions pràctiques que implica el dia a dia de la gestió informàtica de l’orientador de centre així com les necessitats sobre tot que tenen els membres dels GPM respecte a la identitat digital, la gestió de les ferramentes informàtiques, o la protecció de dades, entre d’altres.

Valorem positivament l’interès manifestat per la Conselleria d’escoltar-nos, i esperem que les nostres necessitats siguen conegudes.Noticias relacionadas

  • 20/06/2024
'Encuentros en la Fundación'. Maite Garaigordobil: '“La relevancia de la psicología educativa en el bienestar psicológico y en la prevención'

Webinar organizada por la FIDAP en colaboración con el COPCV y la Academia de Psicología de España. Tendrá lugar el 11 de julio a las 19:00h.
Leer

  • 18/06/2024
Mantenim una reunió amb el president del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana

Ambdues entitats coincideixen en la importància de que psicòlegs educatius estiguen dins el Sistema Educatiu Valencià.
Leer

  • 23/05/2024
El contexto educativo: clave para la prevención de la conducta suicida

Así lo afirma un estudio publicado en la revista School Mental Health y llevado a cabo por psicólogos/as.
Leer

  • 23/05/2024
Resum i fotografies de la XV Jornada de psicologia, educació i municipi del COPCV

En esta trobada professional celebrada recentment, s'ha recordat i argumentat la importància del municipalisme en la societat actual.
Leer

  • 17/05/2024
DEMÀ - Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 06/05/2024
Protocolo Enfermería-Psicología escolar para optimizar competencias

Los consejos de ambas profesiones hablan de pautar sus campos de actuación en pro de la atención óptima al alumno.
Leer