Traslladem a la regidoria d'Educació i Cultura de Castelló la necessitat de psicòlegs educatius als centres

Continuem els contactes amb representants polítics per tal de reforçar el paper de la Psicologia i els seus professionals.

La Psicologia en una disciplina transversal i com a tal, el Col·legi Oficial de Psicologia de la comunitat treballa per la seua inclusió i la dels seus professionals en diversos àmbits. Els i les professionals que integren la Junta de Govern, estan mantenint reunions amb representants polítics per tal de donar a conèixer necessitats del nostre col·lectiu, i de la ciutadania així com les possibles accions de millora i de prevenció.

El dijous, 18 de gener, la vicedegana 3ª, Mª Carmen Molés, i la vocal, Alba Sebastián, s’han reunit amb la regidora d’Educació i Cultura de Castelló, María España amb qui han compartit inquietuds i assenyalat assumptes, que al nostre parer, fonamentals com són la presència del psicòleg educatiu als centres educatius de diferents nivells; la realització de tallers o activitats formatives relacionades amb el benestar psicològic, les emocions, l’ús de les xarxes socials, etc.

La regidora, és mestra de professió, una condició que la fa especialment sensible a aquesta temàtica. És per això, que valorem positivament la reunió i confiem en que es materialitzen alguns dels projectes que hem plantejat.  Per part del COPCV, la regidoria d'Educació i Cultura sap que pot comptar amb la nostra col·laboració i assessorament professional.

 

A. Sebastián; M. España; Mª C. Molés (d'esq. a dta.).

 Noticias relacionadas

  • 17/05/2024
DEMÀ - Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 16/05/2024
HUI, 16 de maig, la seu de Castelló del COPCV romandrà tancada

El 16 de mayo la sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada.
Leer

  • 06/05/2024
Protocolo Enfermería-Psicología escolar para optimizar competencias

Los consejos de ambas profesiones hablan de pautar sus campos de actuación en pro de la atención óptima al alumno.
Leer

  • 02/05/2024
Dia Internacional contra l’assetjament Escolar, 2 de maig

S'han de dur a terme intervencions basades en la família, l'escola i la comunitat, tenint en compte la perspectiva de gènere. Previndre l'assetjament escolar és possible amb els recursos adequats.
Leer

  • 02/05/2024
Participem en la nova edició de la Fira de la Salut de Castelló

Un any més, les Xarxes Sanitàries Solidàries, subratllen la importància de la salut mental posant el focus en els projectes de cooperació i d'ajuda humanitària.
Leer

  • 22/03/2024
Conferencia de presentación del Programa TEI: prevención de la violencia, acoso y ciberacoso

Sus coordinadores han presentado en Valencia, este programa que implica a la comunidad educativa dándole un lugar protagonista al alumnado.
Leer