Traslladem a la regidoria d'Educació i Cultura de Castelló la necessitat de psicòlegs educatius als centres

Continuem els contactes amb representants polítics per tal de reforçar el paper de la Psicologia i els seus professionals.

La Psicologia en una disciplina transversal i com a tal, el Col·legi Oficial de Psicologia de la comunitat treballa per la seua inclusió i la dels seus professionals en diversos àmbits. Els i les professionals que integren la Junta de Govern, estan mantenint reunions amb representants polítics per tal de donar a conèixer necessitats del nostre col·lectiu, i de la ciutadania així com les possibles accions de millora i de prevenció.

El dijous, 18 de gener, la vicedegana 3ª, Mª Carmen Molés, i la vocal, Alba Sebastián, s’han reunit amb la regidora d’Educació i Cultura de Castelló, María España amb qui han compartit inquietuds i assenyalat assumptes, que al nostre parer, fonamentals com són la presència del psicòleg educatiu als centres educatius de diferents nivells; la realització de tallers o activitats formatives relacionades amb el benestar psicològic, les emocions, l’ús de les xarxes socials, etc.

La regidora, és mestra de professió, una condició que la fa especialment sensible a aquesta temàtica. És per això, que valorem positivament la reunió i confiem en que es materialitzen alguns dels projectes que hem plantejat.  Per part del COPCV, la regidoria d'Educació i Cultura sap que pot comptar amb la nostra col·laboració i assessorament professional.

 

A. Sebastián; M. España; Mª C. Molés (d'esq. a dta.).

 



Noticias relacionadas

  • 22/04/2024
Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 22/03/2024
Conferencia de presentación del Programa TEI: prevención de la violencia, acoso y ciberacoso

Sus coordinadores han presentado en Valencia, este programa que implica a la comunidad educativa dándole un lugar protagonista al alumnado.
Leer

  • 22/03/2024
Psicología Educativa

Espai web de la Psicologia Educativa
Leer

  • 21/03/2024
Más psicólogos educativos: una necesidad prioritaria

Según la Asociación Americana de Psicología.
Leer

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer