44 noticias encontradas relacionadas con Inclusion

Página 1 de 3

Plena Inclusión, Cómo implementar la teleintervención en la atención temprana. Madrid, Plena Inclusión , 2020, 73 p

La matrícula finalizara el 17 de junio de 2020 a las 14:00h.

En estos momentos, se encuentra en la fase de participación de la infancia y la adolescencia, y de adultos. A continuación, disponéis de los cuestionarios a través de los cuales podéis aportar vuestra opinión.

L'activitat es celebrarà a Gandia i Oliva els dies 10 i 11 de Març de 2020. Inscripció ací.

Alises, C., Guía de delitos de odio LGTBI. Sevilla, Consejería de Igualdad y Políticas Sociales, Junta de Andalucía, 2019, 144 p

La actividad propuesta y organizada por el GT de Atención Temprana del COPCV en Alicante, tendrá lugar el próximo 7 de marzo en el Centro de Congresos Ciutat d'Elx

L'activitat es celebraà a Gandia i Oliva  els dies 10  i 11 de Març de 2020 (Programa provisional)

S’autoritza i es regula el funcionament, amb caràcter experimental, d’unitats educatives terapèutiques per a la resposta integral a l’alumnat amb necessitats educatives especials derivades de trastorns greus de salut mental, per al curs escolar 2019-2020.

Realitzat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generaliutat Valenciana

Les jornades, celebrades aquest dijous 24 d’octubre en Burjassot, en col•laboració amb l’Ajuntament de la localitat i amb la Diputació de València, han comptat amb la presència de la directora general d’Inclusió Educativa de la Generalitat, Raquel Andrés.

La jornada es durà a terme el 24 d'octubre al Centre Cultural Tívoli de Burjassot.

Autor/es: Navas, P., Verdugo, M.A. Madrid, Plena Inclusión España, Real Patronato sobre Discapacidad, 2018, 227 p.

ORDRE 2/2019, de 16 de juliol, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, de modifica-ció de l’Ordre de 19 de novembre de 2001, de la Conse-lleria de Benestar Social, per la qual s’estableix el proce-diment per al reconeixement, declaració i qualificació del grau de discapacitat en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

Les Jornades organitzades pel Gabinet de Psicologia i Pedagogia de l'Ajuntament d'Oliva, l'Ajuntament de Gandia i la Conselleria d'Educació es celebraran a Gandia i Oliva els dies 25 de març i 11 d'abril de 2019. El COPCV participa com entitat colaboradora.