Encetem el treball per dissenyar la pròxima edició de la formació contínua en l’àmbit d’infància i adolescència

Andrea Ollero, vicedegana en funcions, qualifica este projecte com a consolidat, necessari i beneficiós tants per els i les professionals com per al grup poblacional al qual atenen.

La nostra vicedegana en funcions i psicòloga educativa, Andrea Ollero, ha participat en la reunió convocada per la Vicepresidència i Conselleria d'igualtat i polítiques inclusives per tal de treballar en el pròxim conveni de col·laboració per a la formació contínua de professionals de l'àmbit de la infància i l'adolescència, en l'exercici 2023. El programa formatiu, detallen des de Conselleria, està orientat, específicament, a la prevenció i protecció de la infància i adolescència, a la sensibilització sobre els seus drets i a la participació infantil, mitjançant un pla de formació interdisciplinària. Els diversos cursos estan en marxa des de fa uns anys i és que, els i les professionals que integren els set col·legis professionals que l’organitzen, han acollit molt positivament esta iniciativa. De fet, la pròxima edició seria la cinquena.

Esta trobada, realitzada el 16 de febrer en la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre, ha servit per revisar el treball desenvolupat “el passat exercici i establir els nous elements a incorporar en el pròxim conveni, així com les àrees”, exposen des de Conselleria.

Ollero ha destacat que “es tracta d’un projecte consolidat que beneficia els i les professionals que treballen en este àrea ja que permet millorar i actualitzar els  seus coneixements i, com a conseqüència, beneficia a les persones usuàries per rebre la millor atenció possible”. A més, l’organització i disseny d’estes formacions són possibles gràcies a la “interrelació i comunicació entre els diferents col·legis professionals que la integren”.  

Representants dels col·legis professionals que treballen en el disseny d'esta formació.Noticias relacionadas

  • 19/07/2024
Curs Específic del pla d'Infància i adolescència 2024: Desenvolupament psicològic òptim: Avaluació i intervenció en xiquets/as i adolescents

Curso Especifico del plan de infancia y adolescencia 2024: Desarrollo psicológico optimo: Evaluación e intervención en niños/as y adolescentes.(Inscripición 22/07 a las 17 horas)
Leer

  • 19/07/2024
Curs Interdisciplinar Infància i Adolescència. Comprendre i integra la història de vida en acolliment familiar: la intervenció des dels recursos de su

Curso Interdisciplinar Plan de Infancia y Adolescencia. Comprender e integra la historia de vida en acogimiento familiar: la intervención desde los recursos de apoyo (Inscripción 22/07 a las 17 horas)
Leer

  • 19/07/2024
Curs Interdisciplinar Infància i Adolescència. Promovent apego segur en mares gestants en situació de risc (Inscripció 22/07 a les 17h)

Curso Interdisciplinar Plan de Infancia y Adolescencia. Promoviendo apego seguro en madres gestantes en situación de riesgo. (Inscripción 22/07 a las 17 h.)
Leer

  • 18/07/2024
Curs Interdisciplinar Infància i Adolescència. Necessitat de protecció i reducció de la vulnerabilitat per raons de la seua diversitat sexual

Curso Interdisciplinar Plan de Infancia y Adolescencia. Necesitad de protección y reducción de la vulnerabilidad por razones de su diversidad afectivo sexual y de género'. (Inscripción 22/07 a las 17 horas)
Leer

  • 18/07/2024
Les vacances d'estiu són un període excel·lent per a enfortir els llaços afectius amb els nostres fills i filles

I com tot aprenentatge té una base emocional, es pot crear el context adequat per a potenciar la curiositat, el descobriment i el gust pel saber proposant-los activitats diferents a les que realitzen a les aules. Fins i tot ‘no fer res’ o l'avorriment’, són recursos que aprofitar.
Leer

  • 17/07/2024
Curs Específic Pla d'Infància y Adolescència: Valoració psicològica de l'oferiment per a acollir en família extensa: alguna cosa més que una valoració

Curso Específico Plan de Infancia y Adolescencia: Formación específica: valoración psicológica del ofrecimiento para acoger en familia extensa: algo más que una valoración psicométrica (Inscripción 22/07 a las 17 horas).
Leer