Encetem el treball per dissenyar la pròxima edició de la formació contínua en l’àmbit d’infància i adolescència

Andrea Ollero, vicedegana en funcions, qualifica este projecte com a consolidat, necessari i beneficiós tants per els i les professionals com per al grup poblacional al qual atenen.

La nostra vicedegana en funcions i psicòloga educativa, Andrea Ollero, ha participat en la reunió convocada per la Vicepresidència i Conselleria d'igualtat i polítiques inclusives per tal de treballar en el pròxim conveni de col·laboració per a la formació contínua de professionals de l'àmbit de la infància i l'adolescència, en l'exercici 2023. El programa formatiu, detallen des de Conselleria, està orientat, específicament, a la prevenció i protecció de la infància i adolescència, a la sensibilització sobre els seus drets i a la participació infantil, mitjançant un pla de formació interdisciplinària. Els diversos cursos estan en marxa des de fa uns anys i és que, els i les professionals que integren els set col·legis professionals que l’organitzen, han acollit molt positivament esta iniciativa. De fet, la pròxima edició seria la cinquena.

Esta trobada, realitzada el 16 de febrer en la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre, ha servit per revisar el treball desenvolupat “el passat exercici i establir els nous elements a incorporar en el pròxim conveni, així com les àrees”, exposen des de Conselleria.

Ollero ha destacat que “es tracta d’un projecte consolidat que beneficia els i les professionals que treballen en este àrea ja que permet millorar i actualitzar els  seus coneixements i, com a conseqüència, beneficia a les persones usuàries per rebre la millor atenció possible”. A més, l’organització i disseny d’estes formacions són possibles gràcies a la “interrelació i comunicació entre els diferents col·legis professionals que la integren”.  

Representants dels col·legis professionals que treballen en el disseny d'esta formació.Noticias relacionadas

  • 21/03/2023
Curs IVAFIQ 'Formació Transversal: Dinamització comunitària i participació ciutadana'. Inscripció 14/03/2023-13:00 hores

Curso IVAFIQ 'Formación Transversal: Dinamización comunitaria y participación ciudadana' Inscripción 14/03/2023 - 13:00 horas
Leer

  • 16/03/2023
La Psicología, clave en el abordaje multidisciplinar de la epilepsia infanto-juvenil

Así lo indica la Asociación Nacional de Personas con Epilepsia (ANPE).
Leer

  • 15/03/2023
Representantes del COPCV asisten a la jornada formativa sobre el modelo Barnahus organizada por la Dirección General de Infancia y Adolescencia

Este proyecto consiste en agrupar en un mismo espacio todos los recursos que intervienen en un caso de violencia y abuso sexual con el objetivo de prevenir la revictimización de las víctimas y de sus familias.
Leer

  • 14/03/2023
La Psicología del Deporte aúna generaciones con el trabajo realizado en un Stand en la VI Carrera solidaria de la Facultad de Medicina de la UMH

Los y las profesionales del Grupo de Trabajo de Psicología del Deporte del COPCV-Alicante difunden entre las personas asistentes y participantes, la importancia de esta área.
Leer