Traslladem a la regidoria d'Educació i Cultura de Castelló la necessitat de psicòlegs educatius als centres

Continuem els contactes amb representants polítics per tal de reforçar el paper de la Psicologia i els seus professionals.

La Psicologia en una disciplina transversal i com a tal, el Col·legi Oficial de Psicologia de la comunitat treballa per la seua inclusió i la dels seus professionals en diversos àmbits. Els i les professionals que integren la Junta de Govern, estan mantenint reunions amb representants polítics per tal de donar a conèixer necessitats del nostre col·lectiu, i de la ciutadania així com les possibles accions de millora i de prevenció.

El dijous, 18 de gener, la vicedegana 3ª, Mª Carmen Molés, i la vocal, Alba Sebastián, s’han reunit amb la regidora d’Educació i Cultura de Castelló, María España amb qui han compartit inquietuds i assenyalat assumptes, que al nostre parer, fonamentals com són la presència del psicòleg educatiu als centres educatius de diferents nivells; la realització de tallers o activitats formatives relacionades amb el benestar psicològic, les emocions, l’ús de les xarxes socials, etc.

La regidora, és mestra de professió, una condició que la fa especialment sensible a aquesta temàtica. És per això, que valorem positivament la reunió i confiem en que es materialitzen alguns dels projectes que hem plantejat.  Per part del COPCV, la regidoria d'Educació i Cultura sap que pot comptar amb la nostra col·laboració i assessorament professional.

 

A. Sebastián; M. España; Mª C. Molés (d'esq. a dta.).

 Noticias relacionadas

  • 24/05/2024
Presencia de la Psicología valenciana en el festival 'Somos familia' de Castellón

Dentro de este evento, el COPCV ha organizado la mesa redonda 'Familias Siglo XXI: Parentalidad positiva, Legado familiar y mediación'
Leer

  • 23/05/2024
El contexto educativo: clave para la prevención de la conducta suicida

Así lo afirma un estudio publicado en la revista School Mental Health y llevado a cabo por psicólogos/as.
Leer

  • 23/05/2024
Resum i fotografies de la XV Jornada de psicologia, educació i municipi del COPCV

En esta trobada professional celebrada recentment, s'ha recordat i argumentat la importància del municipalisme en la societat actual.
Leer

  • 20/05/2024
Realizada la jornada sobre violencias sexuales contra las mujeres

El evento, desarrollado en Castelló el 16 de mayo, ha servido para abordar de manera amplia y completa esta temática. Las diferentes intervenciones han posibilitado acercarnos a esta problemática desde el punto de vista psicológico, legal y social.
Leer

  • 17/05/2024
DEMÀ - Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 16/05/2024
HUI, 16 de maig, la seu de Castelló del COPCV romandrà tancada

El 16 de mayo la sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada.
Leer