Traslladem a la regidoria d'Educació i Cultura de Castelló la necessitat de psicòlegs educatius als centres

Continuem els contactes amb representants polítics per tal de reforçar el paper de la Psicologia i els seus professionals.

La Psicologia en una disciplina transversal i com a tal, el Col·legi Oficial de Psicologia de la comunitat treballa per la seua inclusió i la dels seus professionals en diversos àmbits. Els i les professionals que integren la Junta de Govern, estan mantenint reunions amb representants polítics per tal de donar a conèixer necessitats del nostre col·lectiu, i de la ciutadania així com les possibles accions de millora i de prevenció.

El dijous, 18 de gener, la vicedegana 3ª, Mª Carmen Molés, i la vocal, Alba Sebastián, s’han reunit amb la regidora d’Educació i Cultura de Castelló, María España amb qui han compartit inquietuds i assenyalat assumptes, que al nostre parer, fonamentals com són la presència del psicòleg educatiu als centres educatius de diferents nivells; la realització de tallers o activitats formatives relacionades amb el benestar psicològic, les emocions, l’ús de les xarxes socials, etc.

La regidora, és mestra de professió, una condició que la fa especialment sensible a aquesta temàtica. És per això, que valorem positivament la reunió i confiem en que es materialitzen alguns dels projectes que hem plantejat.  Per part del COPCV, la regidoria d'Educació i Cultura sap que pot comptar amb la nostra col·laboració i assessorament professional.

 

A. Sebastián; M. España; Mª C. Molés (d'esq. a dta.).

 



Noticias relacionadas

  • 19/07/2024
4ª Encuentros en la Fundación: VÍDEO - Maite Garaigordobil: ‘La psicología educativa en el bienestar, la prevención y promoción de la salud mental'

La FIDAP, en colaboración con el COPCV y la Academia de Psicología de España, organiza este espacio en el que prestigiosos profesionales de la Psicología española comparten sus conocimientos los jueves a las 19h.
Leer

  • 03/07/2024
'Encuentros en la Fundación'. Maite Garaigordobil: '“La relevancia de la psicología educativa en el bienestar psicológico y en la prevención'

Webinar organizada por la FIDAP en colaboración con el COPCV y la Academia de Psicología de España. Tendrá lugar el 11 de julio a las 19:00h.
Leer

  • 18/06/2024
Mantenim una reunió amb el president del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana

Ambdues entitats coincideixen en la importància de que psicòlegs educatius estiguen dins el Sistema Educatiu Valencià.
Leer

  • 14/06/2024
Firmamos un convenio con el Colegio de Administradores de Fincas de Valencia y Castellón

Uno de los objetivos principales es el de proporcionar desde la Psicología, formación destinada a mejorar la salud mental y el bienestar del colectivo de administradores de fincas.
Leer

  • 24/05/2024
Presencia de la Psicología valenciana en el festival 'Somos familia' de Castellón

Dentro de este evento, el COPCV ha organizado la mesa redonda 'Familias Siglo XXI: Parentalidad positiva, Legado familiar y mediación'
Leer

  • 23/05/2024
El contexto educativo: clave para la prevención de la conducta suicida

Así lo afirma un estudio publicado en la revista School Mental Health y llevado a cabo por psicólogos/as.
Leer