Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.

El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana organitza l'acte d'acolliment col·legial que se celebrarà el proper 8 de febrer. Per a aquest esdeveniment anual hem convocat a les últimes altes col·legials efectuades a la província de Castelló per tal de donar la benvinguda als nous companys i companyes. El degà, Francisco Santolaya, i els membres de la Junta de Govern informaran els assistents sobre els temes que considerem rellevants per a la nostra professió i dels servicis que el COPCV posa a la seua disposició.

En aquesta ocasió, tenim la sort de comptar amb la presencia i participació de José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, president del COP de Madrid i vicepresident del Consell General de la Psicologia d'Espanya per parlar sobre ‘el moment actual de la Psicologia’. Una conferència amb la qual es contextualitzarà i incidirà en les tasques i les possibilitats laborals de la disciplina.

Per a finalitzar, es farà entrega de la insígnia professional als nous col·legiats i col·legiades.

Actividad gratuita previa reserva de plaza.



Noticias relacionadas

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 07/03/2024
VÍDEO - 30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas'

facilitamos el vídeo completo de este evento profesional realizado el 2 de marzo en la ciudad de València.
Leer

  • 06/03/2024
30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas' (RESUMEN y FOTOGRAFÍAS)

La inteligencia Artificial ofrece oportunidades laborales para este colectivo además de ser una herramienta de ayuda para medir, predecir conductas y tomar decisiones. En este encuentro, se han explicado algunas de las aplicaciones prácticas que se están llevando a cabo en las diversas áreas de la Psicología. La implementación de la ética en su desarrollo y regulación, ha sido uno de los puntos que han destacado los profesionales que han intervenido.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer