Màster de Formació Permanent en Direcció i Gestió de Centres de Serveis Socials

Este títol de la Universitat de València es realitzarà entre octubre de 2024 a juliol de 2025. Obert el termini d'inscripció.

El COPCV, amb l'objectiu que els i les professionals de la Psicologia tinguen les competències i formació per a exercir la Direcció de Centres de Servicis Socials segons normativa, ha col·laborat amb la Facultat de Psicologia de València en l'organització del Màster  de Formació Permanent en Direcció i Gestió de Centres de Servicis Socials que s'inicia a l'octubre de 2024.

Aquest màster aportarà a l’alumnat tots aquells coneixements relatius a l’àmbit de la Intervenció Social: des dels orígens i l’evolució dels Serveis Socials fins a la gestió de recursos econòmics i humans.  Els seus continguts estan pensats per a oferir un tipus de formació que s'adeqüe amb les demandes de la societat i compta amb la participació de professorat professional de la Psicologia en la pràctica aplicada.

Concretament, aquests estudis estan organitzats per la Facultat de Psicologia i Logopèdia, i estan dirigits per Pedro Rafael Gil Monte, catedràtic de la Universitat de València, Departament de Psicologia Social.

Es desenvoluparà en modalitat semi-presencial entre octubre de 2024 i juliol de 2025.

Els col·legiats i col·legiades del COPCV podran demanar beca per a la realització del Màster de Formació Permanent en Direcció i Gestió de Centres de Serveis Socials a través del web del COPCV – Seu electrònica – Presentació d’escrits – Sol·licitud general. Serà imprescindible adjuntar el justificant d’inscripció a l’activitat.

El termini de preinscripció finalitza el 13 de setembre de 2024.

Pots accedir a tota la informació ací o bé posar-te en contacte amb la Universitat:  96 160 30 00   informacion@adeituv.es

 

Información en castellano: Máster de Formación Permanente en Dirección y Gestión de Centros de Servicios Sociales

1 archivo adjunto

Folleto Máster SSociales.pdf [1,28 MB]Noticias relacionadas

  • 13/05/2024
II Jornada ‘El profesional de la psicología en el marco de los servicios sociales de la Comunitat: del contrato programa a la estructuralidad'

El 24 de mayo se celebra en Valencia, esta jornada de Psicología de la Intervención Social con el objetivo de propiciar un espacio de intercambio profesional. Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 06/05/2024
Sistema Públic Valencià de Serveis Socials - El Consell ha publicat la modificació parcial del Decret 27/2023

El COPCV va presentar propostes i al·legacions a aquest decret que regula la tipologia i el funcionament dels centres, els servicis i els programes de serveis socials, i la seua ordenació dins el Sistema Públic Valencià de Serveis Socials. Continuarem atents a la seua evolució per tal de valorar els canvis que es van fent a aquest àmbit.
Leer

  • 22/04/2024
Máster Profesional de Terapia Cognitivo-Conductual

Para ejercer de manera segura y eficaz es necesario recibir una formación útil y práctica. Consulta este Avance de programación.
Leer

  • 16/04/2024
Edición Nº 54 del programa de Formación Continuada a Distancia (FOCAD)

El Consejo General de la Psicología de España promueve así, la actualización científico-profesional de los/as psicólogos/as colegiados/as en diferentes campos de la intervención psicológica.
Leer

  • 09/04/2024
Curs Específic del pla d'Infància i adolescència 2024: Abordatge terapèutic en situacions de traumatizació severa (Inscripció 10/04/24 a les 17 hores)

Curso Especifico del plan de infancia y adolescencia 2024: Abordaje terapéutico en situaciones de traumatización severa (Inscripción 10/04/24 a las 17 horas)
Leer

  • 05/04/2024
Mantenemos una reunión con la Vicepresidencia segunda y Conselleria de Servicios Sociales

El objetivo de este encuentro ha sido trasladar a la Generalitat y a esta Conselleria en concreto, la necesidad de que los profesionales de la Psicología estemos en el ámbito de los Servicios Sociales dado el valor añadido que aportamos.
Leer