2843 noticias encontradas relacionadas con Actualidad

Página 1 de 190

El Tribunal crea Jurisprudencia para que los interinos tengan el mismo derecho que los fijos al reconocimiento

Estem organitzant este esdeveniment obert al públic, per a donar a conèixer las nostra disciplina i totes les àrees que la integren. Convideu a familiars i amics a la festa de la psicologia valenciana que tindrà lloc el pròxim 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València.

Ampliado el plazo de presentación de trabajos hasta el 30 de abril de 2019 a las 19:00 horas.

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.

A través de este servició de mensajería instantánea, el COPCV difundirá aquellas informaciones institucionales consideradas de interés para todos los colegiados y colegiadas.

Aquest certificat convalida el Máster de Secundària per a poder presentar-se a les oposicions de secundària de l’especialitat d’Orientació Educativa. El COPCV continuarà treballant per potenciar la figura del psicòleg/a com el professional més adequat per desenvolupar les funcions de orientador/a educatiu/va.

Comunicado del Consejo con motivo de la presentación de la campaña #CoNprueba por parte de la ministra de Sanidad y el ministro de Ciencia, el pasado 28 de febrero.

El COPCV inicia el proceso para la presentación de solicitudes y recogida de documentación, tras la aprobación por parte del Consejo General de la Psicología de España.

La Consellería de Educación convoca pruebas de acceso de profesores/as de Enseñanza Secundaria. Orden publicada en el DOGV el 4 de marzo de 2019.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Comunitat Valenciana tindrà presència dins este òrgan de 'caràcter permanent, consultiu, d’assessorament, coordinació, seguiment i participació, que vetlarà pel compliment dels drets de la ciutadania en matèria de salut mental, incloent-hi les conductes addictives'.

Esta publicació arriba dies després de que el 13 de febrer, la modificació fora aprovada per unanimitat en les Corts Valencianes.

Con el objetivo de romper con la desinformación del parkinson, Aparkam ha credoa esta campaña de micromecenazgo para la elaboración de un calendario.Plazo recaudación donativos: 27 de febrero.

Entrarà en vigor al mes de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.