Coneix a Psic, el nou col·legiat/ada - I Fira de la Psicologia Valenciana

Estem ultimant els detalls d'este esdeveniment que tindrà lloc el dissabte 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València. Col·legiats i col·legiades, us animem a assistir amb les vostres famílies i amics per disfrutar d'este dia en el qual hi hauran xarrades impartides pels membres dels Grups de Treball del COPCV i activitats infantils.

En poc més de 15 dies, tenim una cita important. Ens agradaria veure't en la I Fira de la Psicologia Valenciana que es celebrarà el 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València.

Com ja avançarem en emails anteriors, és un esdeveniment obert al públic amb el qual volem donar a conèixer totes les possibilitats de la nostra disciplina. La Psicologia i nosaltres com a professionals, podem ajudar a previndre i intervindre en gran varietat de contextos, no sols quan hi ha una patologia o trastorn, sinó també entrenant el desenvolupament de determinades capacitats o habilitats, promovent el benestar personal i en definitiva, millorant la qualitat de vida. D’alguna manera, som herois i heroïnes de la vida quotidiana (perquè este reconeixement deu de partir del nostre col·lectiu, només així podrem continuar reclamant la nostra presència en diversos àmbits) .

D'esta idea, naix PSIC. Este nou col·legiat/ada del COPCV del que tractem d'explicar-te el seu origen (encara que és un tant incert...).

 

Tots i totes les professionals de la Psicologia som PSIC

Descarrega't ací l'antifaç, retalla'l, posa-te'l i puja una foto a les xarxes socials, menciona al @COPCV i explica'ns #JoSócPsicXq

 

El dia de la Fira de la Psicologia Valenciana hi haurà un collage amb totes les fotos.

#Psic #PsicValència #PsicVidaQuotidiana #EsCiencia

 

Pulsa aquí para leer esta información en castellano.Noticias relacionadas

  • 19/07/2019
Concepción Sánchez, Vicedecana segunda del COPCV acudió al Acto de Graduación de la VI Promoción de Graduados/as en Psicología por la UMH

La actividad tuvo lugar el 12 de julio en el Aula Magna del Edificio Altabix de la Universidad Miguel Hernández de Elche
Leer

  • 18/07/2019
¿Cómo podemos defender la profesión y evitar el intrusismo?

El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana en relación con el artículo 5.c de la ley 6/1997, de 4 de diciembre, de Consejos y Colegios Profesionales de la Comunitat Valenciana, establece que una de las funciones de los colegios profesionales oficiales es la de ejercer las acciones que las leyes establezcan para evitar el intrusismo, sin perjuicio de las actuaciones de inspección y/o sanción a las que están obligadas las administraciones públicas.
Leer

  • 17/07/2019
Imagen Profesional

El COPCV recomienda el uso del sello distintivo personalizado que el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana pone a disposición de los colegiados y colegiadas para facilitar su identificación como profesionales de la Psicología.
Leer

  • 15/07/2019
VÍDEOS - Jornada de Psicología de la Vida Cotidiana y de la I Feria de la Psicología Valenciana

El COPCV pone a disposición de las personas interesadas, los vídeos resumen de ambos eventos. A las conferencias de los psicólogos Ismael Quintanilla, Jorge Barraca y las intervenciones de la también psicóloga, Rocío Ramos-Paul, y de la periodista Kristing Suleng, podrán acceder los colegiados/as así como las personas inscritas en la Jornada.
Leer

  • 15/07/2019
Informe y Campaña centrados en las diferentes formas de violencia que pueden sufrir niños, niñas y adolescentes del uso cotidiano de Internet.

Todo el mundo conoce los beneficios de las tecnologías digitales, pero tenemos que ser conscientes también de los riesgos que pueden presentarse y utilizarlas de manera segura y responsable. Un mal uso del entorno digital da lugar a diferentes tipos de violencia de la que pueden ser víctimas niños, niñas y adolescentes.
Leer

  • 13/07/2019
La revista Informació Psicològica digital publica el número 117: Adicciones

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer