Mª Carmen Molés, nomenada vocal del Consell d'Igualtat de l'Ajuntament de Castelló

La vocal de la Junta de Govern del COPCV representarà al Consell Sectorial de Benestar Social en aqueix òrgan consultiu municipal que treballa per a la promoció d'igualtat d'oportunitats.

Mª Carmen Molés ja representava al Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat en el Consell Sectorial de Benestar Social de l'Ajuntament de Castelló, un òrgan consultiu de participació de les diferents institucions públiques i privades, organitzacions i associacions amb implantació a la ciutat de Castelló, relacionades amb qualsevol dels àmbits del Benestar Social, l'objectiu del qual és aconseguir un major desenvolupament de la consciència col·lectiva, la solidaritat i participació, que faça possible l'assumpció per la societat dels seus propis problemes, i l'elevació de la qualitat de vida i del benestar de tota la població.

Ara Molés ha sigut designada també com a representant del Consell de Benestar Social en un altre òrgan consultiu: el Consell Municipal d'Igualtat d'Oportunitats de Dones i Homes. La fi última d'aquest consell de l'Ajuntament castellonenc és fomentar la participació ciutadana en els assumptes municipals en matèria de promoció de la igualtat d'oportunitats de dones i homes.Noticias relacionadas

  • 09/06/2021
El COPCV ofrece, de manera gratuita a todos los colegiados y colegiadas, realizar intervenciones online a través de la plataforma PsyPocket

Esta herramienta, que permite llevar a cabo intervenciones profesionales de telepsicología de forma segura. Además de videoconferencia cifrada de alta calidad, incluye el manejo de la agenda y envío de mensajería instantánea cifrada. 
Leer

  • 08/06/2021
¿Cómo ha afectado la pandemia a las personas mayores?

Javier Salgado, psicogerontólogo miembro del Grupo de Trabajo de Psicogerontología del COPCV-Valencia: La inteligencia cristalizada que aumenta cuando somos mayores, y el efecto de la positividad, pueden ser las claves para que el colectivo senior salga reforzado de esta crisis sanitaria.
Leer

  • 08/06/2021
Subvenciones a entidades privadas sin fines de lucro, dirigidas a la atención del alumnado con necesidad de apoyo educativo

La Secretaría de Estado de Educación realiza esta convocatoria. El plazo de presentación finaliza el 16 de junio a las 14:30 horas.
Leer

  • 26/05/2021
V Certamen de Relats Beatriu Civera

El certamen impulsat des de la Regidoria d’Igualtat, Polítiques de Gènere i LGTBI obri el termini d'inscripcions fins el 31 de maig 2021.
Leer

  • 25/05/2021
X Congreso Internacional de Psicología y Educación - CIPE 2021

La actividad se celebrará del 14 al 18 de junio 2021 en formato online.
Leer