Dia Internacional de la Dona

Programa provisional de les activitats programades per l'Ajuntament de Castelló. Totes aquelles col·legiades que estigues interessades, poden inscriure's de manera gratuïta en la 'Cursa de les Dones' que es celebrarà el de 8 de març.

L’ajuntament de Castelló i més concretament del servei d’igualtat del consistori, ens fa arribar la programació provisional dels actes organitzats per commemorar el pròxim 8 de març el Dia Internacional de la Dona.

Concerts, xerrades i tallers que la regidora de feminisme i LGTBI, en col·laboració amb la regidoria de cultura i el patronat d’esports, posen a l’abast de la ciutadania en diversos espais públics. Entre les activitats, cal destacar la XVI Cursa de les Dones. Es tracta d’una carrera no competitiva que es desenvoluparà sota el lema “Som moltes, caminem unides”. La vicedegana 3ª, Mar Lluch i Mª Carmen Molés, vocal de la Junta de govern i representant del COPCV en el Consell Municipal d'Igualtat d'Oportunitats de Dones i Homes de la capital de la Plana, animen a totes les col·legiades a participar en esta cursa a la qual és possible inscriure’s de manera gratuïta des del 24 de febrer. A més, animen a tots els col·legiats a col·laborar de manera voluntària en la seua organització.

El 24 de febrer comença el termini d'inscripció de la Cursa de les Dones 2020, que aquest any tindrà l'eixida al Passadís de les Arts. Si voleu participar, només us heu d'inscriure a:

 • Servei d'Igualtat: Passeig Ribalta, 21, entl. A
 • Patronat d'Esports: C/ Columbretes, 22
 • Horari d'inscripcions: De 8:00 a 15:15 hores
 • Inscripcions gratuïtes
 • Cursa no competitiva

1 archivo adjunto

Programa actos 8M2020 provisional.pdf [0,09 MB]Noticias relacionadas

 • 28/05/2020
Segunda webinar: El papel de la psicología en la comunicación de riesgos y crisis durante la pandemia de COVID-19

Monitoreo de las redes sociales antes, durante y después del confinamiento, 3 de Junio 2020 · Hora: 19:30 a 21:00 (hora de España). Consejo General de la Psicología de España · Madrid
Leer

 • 28/05/2020
CUENTO: 'Miedo y Covid'

Elaborado por el Grupo ALBOR-COHS, que ha estado trabajando en el desarrollo de recursos para esta nueva realidad. 
Leer

 • 27/05/2020
La Generalitat Valenciana solicita participación en la elaboración de la Estrategia de Infancia y Adolescencia

En estos momentos, se encuentra en la fase de participación de la infancia y la adolescencia, y de adultos. A continuación, disponéis de los cuestionarios a través de los cuales podéis aportar vuestra opinión.
Leer

 • 27/05/2020
PARTICIPA: Estudio sobre la transición digital en terapias individuales

Desde el grupo IAS Research, Universidad del País Vasco, estan llevando a cabo un estudio para ver cómo el uso de las tecnologías digitales afecta a las interacciones e intervenciones psicoterapéuticas, la relación terapéutica y el proceso de cambio.
Leer

 • 26/05/2020
RESOLUCIÓ de 14 de maig de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Per la qual es convoquen les subvencions per al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d’ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la CV per a l’exercici 2020.
Leer

 • 26/05/2020
Orden SND/440/2020, de 23 de mayo.

Por la que se modifican diversas órdenes para una mejor gestión de la crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19 en aplicación del Plan para la transición hacia una nueva normalidad.
Leer