Dia Internacional de la Dona

Programa provisional de les activitats programades per l'Ajuntament de Castelló. Totes aquelles col·legiades que estigues interessades, poden inscriure's de manera gratuïta en la 'Cursa de les Dones' que es celebrarà el de 8 de març.

L’ajuntament de Castelló i més concretament del servei d’igualtat del consistori, ens fa arribar la programació provisional dels actes organitzats per commemorar el pròxim 8 de març el Dia Internacional de la Dona.

Concerts, xerrades i tallers que la regidora de feminisme i LGTBI, en col·laboració amb la regidoria de cultura i el patronat d’esports, posen a l’abast de la ciutadania en diversos espais públics. Entre les activitats, cal destacar la XVI Cursa de les Dones. Es tracta d’una carrera no competitiva que es desenvoluparà sota el lema “Som moltes, caminem unides”. La vicedegana 3ª, Mar Lluch i Mª Carmen Molés, vocal de la Junta de govern i representant del COPCV en el Consell Municipal d'Igualtat d'Oportunitats de Dones i Homes de la capital de la Plana, animen a totes les col·legiades a participar en esta cursa a la qual és possible inscriure’s de manera gratuïta des del 24 de febrer. A més, animen a tots els col·legiats a col·laborar de manera voluntària en la seua organització.

El 24 de febrer comença el termini d'inscripció de la Cursa de les Dones 2020, que aquest any tindrà l'eixida al Passadís de les Arts. Si voleu participar, només us heu d'inscriure a:

 • Servei d'Igualtat: Passeig Ribalta, 21, entl. A
 • Patronat d'Esports: C/ Columbretes, 22
 • Horari d'inscripcions: De 8:00 a 15:15 hores
 • Inscripcions gratuïtes
 • Cursa no competitiva

1 archivo adjunto

Programa actos 8M2020 provisional.pdf [0,09 MB]Noticias relacionadas

 • 26/03/2020
Solicitud de colaboración en la Investigación: IPSI-COVID19 (para personas que viven en España)

Diseñada por profesionales del Instituto de Investigación del Principado de Asturias (ISPA), para examinar el impacto psicológico de la pandemia por coronavirus. Os llevará menos de cinco minutos.
Leer

 • 26/03/2020
Boletin RSE de CEOE.

Confederación Española de Organizaciones Empresariales y la Confederación Empresarial de la Comunitat Valenciana.
Leer

 • 26/03/2020
El COPCV llança la guia 'Ens quedem a casa' amb orientacions per a les famílies.

Elaborada conjuntament amb la Conselleria d'Educació, te l’objectiu d'ajudar a les famílies a fer front a la situació de confinament en el domicili amb els seus fills i filles a causa de l’estat d’alarma decretat per fer front al coronavirus Covid-19.
Leer

 • 25/03/2020
Predicción de la evolución del COVID-19 en España por la UPV

Este sitio web se ha realizado con ánimo académico, desarrollado por el grupo de investigación MUNQU del IMM de la Universitat Politècnica de València con el objetivo de publicar diariamente una estimación de la predicción de la evolución del COVID-19 en España.
Leer

 • 25/03/2020
CORONAVIRUS: Documento " Información para las empresas: Hacer frente al coronavirus". Generalitat Valenciana

Proporciona información sobre, cómo prevenir la infección por el coronavirus, qué hacer en caso de sospecha de infección por COVID-19 en un cetro de trabajo y qué hacer en el centro de trabajo cuando se confirma un caso de infección por COVID-19.
Leer

 • 23/03/2020
BOE- Legislación Consolidada

Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19. Modificaciones Decreto Ley Estado de Alarma. Texto ACTUAL (Modificaciones aprobadas por RD 465/2020). Texto ANTERIOR elaborado por la CEV.
Leer