Dia Internacional de la Dona

Programa provisional de les activitats programades per l'Ajuntament de Castelló. Totes aquelles col·legiades que estigues interessades, poden inscriure's de manera gratuïta en la 'Cursa de les Dones' que es celebrarà el de 8 de març.

L’ajuntament de Castelló i més concretament del servei d’igualtat del consistori, ens fa arribar la programació provisional dels actes organitzats per commemorar el pròxim 8 de març el Dia Internacional de la Dona.

Concerts, xerrades i tallers que la regidora de feminisme i LGTBI, en col·laboració amb la regidoria de cultura i el patronat d’esports, posen a l’abast de la ciutadania en diversos espais públics. Entre les activitats, cal destacar la XVI Cursa de les Dones. Es tracta d’una carrera no competitiva que es desenvoluparà sota el lema “Som moltes, caminem unides”. La vicedegana 3ª, Mar Lluch i Mª Carmen Molés, vocal de la Junta de govern i representant del COPCV en el Consell Municipal d'Igualtat d'Oportunitats de Dones i Homes de la capital de la Plana, animen a totes les col·legiades a participar en esta cursa a la qual és possible inscriure’s de manera gratuïta des del 24 de febrer. A més, animen a tots els col·legiats a col·laborar de manera voluntària en la seua organització.

El 24 de febrer comença el termini d'inscripció de la Cursa de les Dones 2020, que aquest any tindrà l'eixida al Passadís de les Arts. Si voleu participar, només us heu d'inscriure a:

  • Servei d'Igualtat: Passeig Ribalta, 21, entl. A
  • Patronat d'Esports: C/ Columbretes, 22
  • Horari d'inscripcions: De 8:00 a 15:15 hores
  • Inscripcions gratuïtes
  • Cursa no competitiva

1 archivo adjunto

Programa actos 8M2020 provisional.pdf [0,09 MB]



Noticias relacionadas

  • 18/04/2024
Convocatoria IV Premios Igualdad

Convocados por el Ajuntament de València. Puedes inscribirte hasta el 26 de julio de 2024.
Leer

  • 09/04/2024
Convocatoria de Subvenciones para Proyectos que fomenten la Igualdad de las Personas LGTBI en su edición 2024

Convocada por la Sección de Inclusión Social y Convivencia del Área de Igualdad del Ayuntamiento de Valencia.
Leer

  • 08/03/2024
Ens comprometem a continuar treballant per la igualtat - Dia Internacional de la Dona (8 de març)

Comunicat del COP al qual ens sumem per reinvindicar la igualtat i la necessitat de formació en perspectiva de gènere, per a poder identificar les estructures i sistemes que perpetuen la desigualtat i així, a través del nostre exercici professional, contribuir a la seua finalització.
Leer

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 28/02/2024
Acto 'Monólogos igualitarios'

Tendrá lugar el 15 de marzo en San Vicent del Raspeig a las 19:00h.
Leer