Noves restriccions: Les consultes de psicologia no es veuen afectades ni pel tancament d'activitat, ni per la limitació horària

RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública.

Com ja sabeu, la Generalitat Valenciana ha pres noves “mesures excepcionals i addicionals en l'àmbit de la Comunitat Valenciana a conseqüència de l'agreujament de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19” i s’aplicaran  des de les 00.00 hores del dia 21 de gener, tal i com s’especifica en la RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021 publicada al DOGV.

Les consultes de psicologia, siguen o no sanitàries, no es veuen afectades ni pel tancament d'activitat, ni per la limitació horària, ordenada en aquesta resolució RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021.

 

Extracte de la Resolució:

Sobre la base de tot això, de conformitat amb l’article 81.1.b de la Llei 10/2014, de 29 de desembre, de la Generalitat, de salut de la Comunitat Valenciana, resolc:

Primer

Acordar, amb caràcter transitori, les següents mesures que, seran d’aplicació en tots els municipis de la Comunitat Valenciana:  

1.- El tancament preventiu i la suspensió cautelar d'activitats, establiments i espais, que expressament s'indiquen:

a) Centres recreatius de majors (llars del jubilat) i de joves (ludoteques, centres d'oci i entreteniment juvenil), i centres on es desenvolupen activitats festeres tradicionals.

2.- Mesures en locals comercials.

Els locals comercials i les superfícies comercials tancaran a les 18.00 hores.

3.- Mesures en centres esportius.

No es podrà realitzar activitat física en instal·lacions o centres esportius oberts o tancats, incloent clubs, gimnasos, centres d'entrenament, complexos esportius, pavellons, pistes de bitles, pistes per a carreres, centres de pilates, ioga i similars.

4.- Mesures relatives a residències d’estudiants

5.- Mesures relatives a vetles, enterraments i celebracions

 

Consulta la RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública

Información en castellano: Nuevas restricciones Covid19Noticias relacionadas

  • 14/01/2022
CORONAVIRUS: Bajas/altas COVID.

Información facilitada por la Conselleria de Sanidad.
Leer

  • 13/01/2022
La depresión, presente tres meses después de la COVID-19

El 13 enero se celebra el Día Mundial de la Lucha contra la depresión, un problema de salud mental que está siendo objeto de especial interés debido al impacto psicológico de la pandemia sanitaria.
Leer

  • 10/01/2022
Vacunación Covid19 / Información para afiliados a UMIVALE

Como Mutua colaboradora de la Seguridad Social nos hace llegar una nota con los pasos que sus afiliados y afiliadas deben de seguir para recibir la dosis de refuerzo de la vacuna.
Leer

  • 10/01/2022
Vacunación Covid19 / Información para afiliados a MC MUTUAL

Como Mutua colaboradora de la Seguridad Social nos hace llegar una nota con los pasos que sus afiliados y afiliadas deben de seguir para recibir la dosis de refuerzo de la vacuna.
Leer

  • 29/12/2021
Pla Resistir PLus

Ajudes directes a empreses, pimes y autònoms afectats per la COVID-19
Leer