Noves restriccions: Les consultes de psicologia no es veuen afectades ni pel tancament d'activitat, ni per la limitació horària

RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública.

Com ja sabeu, la Generalitat Valenciana ha pres noves “mesures excepcionals i addicionals en l'àmbit de la Comunitat Valenciana a conseqüència de l'agreujament de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19” i s’aplicaran  des de les 00.00 hores del dia 21 de gener, tal i com s’especifica en la RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021 publicada al DOGV.

Les consultes de psicologia, siguen o no sanitàries, no es veuen afectades ni pel tancament d'activitat, ni per la limitació horària, ordenada en aquesta resolució RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021.

 

Extracte de la Resolució:

Sobre la base de tot això, de conformitat amb l’article 81.1.b de la Llei 10/2014, de 29 de desembre, de la Generalitat, de salut de la Comunitat Valenciana, resolc:

Primer

Acordar, amb caràcter transitori, les següents mesures que, seran d’aplicació en tots els municipis de la Comunitat Valenciana:  

1.- El tancament preventiu i la suspensió cautelar d'activitats, establiments i espais, que expressament s'indiquen:

a) Centres recreatius de majors (llars del jubilat) i de joves (ludoteques, centres d'oci i entreteniment juvenil), i centres on es desenvolupen activitats festeres tradicionals.

2.- Mesures en locals comercials.

Els locals comercials i les superfícies comercials tancaran a les 18.00 hores.

3.- Mesures en centres esportius.

No es podrà realitzar activitat física en instal·lacions o centres esportius oberts o tancats, incloent clubs, gimnasos, centres d'entrenament, complexos esportius, pavellons, pistes de bitles, pistes per a carreres, centres de pilates, ioga i similars.

4.- Mesures relatives a residències d’estudiants

5.- Mesures relatives a vetles, enterraments i celebracions

 

Consulta la RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública

Información en castellano: Nuevas restricciones Covid19Noticias relacionadas

  • 11/02/2021
GUÍA: De primera ayuda psicológica de la Organización Panamericana de la Salud

Dada la situación actual de pandemia por COVID-19, cuyas consecuencias se prevé que deriven en un incremento exponencial de problemas de salud mental, la Organización Panamericana de la Salud (Pan American Health Organization-PAHO) ha publicado una reedición de su guía de Primera Ayuda Psicológica, con el propósito de ayudar a las personas a cuidar de sí mismas y de su comunidad durante una situación de crisis,
Leer

  • 29/01/2021
Vacunación Covid-19 / Solicitamos a la Conselleria que los psicólogos/as reciban la misma atención que el personal sanitario público.

El COPCV ha hecho esta petición teniendo en cuenta que nuestro colectivo realiza funciones de carácter sanitario. Una mayoría, en el ámbito privado.
Leer

  • 26/01/2021
Davant les restriccions en l'àmbit esportiu, el COPCV elabora un decàleg per alleujar els possibles efectes psicològics

Ante las restricciones en el ámbito deportivo, el COPCV elabora un decálogo por aliviar los posibles efectos psicológicos.
Leer