Noves restriccions: Les consultes de psicologia no es veuen afectades ni pel tancament d'activitat, ni per la limitació horària

RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública.

Com ja sabeu, la Generalitat Valenciana ha pres noves “mesures excepcionals i addicionals en l'àmbit de la Comunitat Valenciana a conseqüència de l'agreujament de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19” i s’aplicaran  des de les 00.00 hores del dia 21 de gener, tal i com s’especifica en la RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021 publicada al DOGV.

Les consultes de psicologia, siguen o no sanitàries, no es veuen afectades ni pel tancament d'activitat, ni per la limitació horària, ordenada en aquesta resolució RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021.

 

Extracte de la Resolució:

Sobre la base de tot això, de conformitat amb l’article 81.1.b de la Llei 10/2014, de 29 de desembre, de la Generalitat, de salut de la Comunitat Valenciana, resolc:

Primer

Acordar, amb caràcter transitori, les següents mesures que, seran d’aplicació en tots els municipis de la Comunitat Valenciana:  

1.- El tancament preventiu i la suspensió cautelar d'activitats, establiments i espais, que expressament s'indiquen:

a) Centres recreatius de majors (llars del jubilat) i de joves (ludoteques, centres d'oci i entreteniment juvenil), i centres on es desenvolupen activitats festeres tradicionals.

2.- Mesures en locals comercials.

Els locals comercials i les superfícies comercials tancaran a les 18.00 hores.

3.- Mesures en centres esportius.

No es podrà realitzar activitat física en instal·lacions o centres esportius oberts o tancats, incloent clubs, gimnasos, centres d'entrenament, complexos esportius, pavellons, pistes de bitles, pistes per a carreres, centres de pilates, ioga i similars.

4.- Mesures relatives a residències d’estudiants

5.- Mesures relatives a vetles, enterraments i celebracions

 

Consulta la RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública

Información en castellano: Nuevas restricciones Covid19Noticias relacionadas

  • 23/09/2021
GUÍA: libro Servicio de Primera Ayuda Psicológica Telefónica (SPAP) durante la Covid19

El Consejo General de la Psicología de España recoge en esta publicación, la experiencia del trabajo realizado con el objetivo de que sirva de guía en futuras situaciones de crisis.
Leer

  • 22/09/2021
Trobada 'REPENSEM AMB TONUCCI'

L'activitat tindrà lloc el 22 d'octubre a l'Auditori Municipal de Burjassot (València) a les 17.00 hores.
Leer

  • 17/09/2021
Servicio de Apoyo Psicológico a Colegiad@s COPCV

Si eres colegiado o colegiada y sientes malestar o estrés por sobrecarga laboral debido a la pandemia, puedes acceder a este servicio que pone a tu disposición sesiones de psicoterapia a un precio reducido.
Leer

  • 13/09/2021
El COPCV rep una distinció pel treball dels i les psicòlogues durant la pandèmia

El guardó s'ha entregat en l'acte institucional organitzat per l'Ajuntament de Castelló en record a les víctimes de la covid-19 i per destacar l'important paper dels sectors essencials durant la pandèmia. Mª Carmen Molés, vocal de la Junta de Govern del Col·legi, ha recollit el reconeixement.
Leer

  • 06/08/2021
RESOLUCIÓ de 2 d’agost de 2021, de la directora general d’Inclusió Educativa

Per la qual s’estableix l’organització i el procediment d’intervenció de les unitats especialitzades d’Orientació (UEO) i es concreta el procediment d’activació dels centres d’educació especial com a centres de recursos.
Leer