Noves restriccions: Les consultes de psicologia no es veuen afectades ni pel tancament d'activitat, ni per la limitació horària

RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública.

Com ja sabeu, la Generalitat Valenciana ha pres noves “mesures excepcionals i addicionals en l'àmbit de la Comunitat Valenciana a conseqüència de l'agreujament de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19” i s’aplicaran  des de les 00.00 hores del dia 21 de gener, tal i com s’especifica en la RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021 publicada al DOGV.

Les consultes de psicologia, siguen o no sanitàries, no es veuen afectades ni pel tancament d'activitat, ni per la limitació horària, ordenada en aquesta resolució RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021.

 

Extracte de la Resolució:

Sobre la base de tot això, de conformitat amb l’article 81.1.b de la Llei 10/2014, de 29 de desembre, de la Generalitat, de salut de la Comunitat Valenciana, resolc:

Primer

Acordar, amb caràcter transitori, les següents mesures que, seran d’aplicació en tots els municipis de la Comunitat Valenciana:  

1.- El tancament preventiu i la suspensió cautelar d'activitats, establiments i espais, que expressament s'indiquen:

a) Centres recreatius de majors (llars del jubilat) i de joves (ludoteques, centres d'oci i entreteniment juvenil), i centres on es desenvolupen activitats festeres tradicionals.

2.- Mesures en locals comercials.

Els locals comercials i les superfícies comercials tancaran a les 18.00 hores.

3.- Mesures en centres esportius.

No es podrà realitzar activitat física en instal·lacions o centres esportius oberts o tancats, incloent clubs, gimnasos, centres d'entrenament, complexos esportius, pavellons, pistes de bitles, pistes per a carreres, centres de pilates, ioga i similars.

4.- Mesures relatives a residències d’estudiants

5.- Mesures relatives a vetles, enterraments i celebracions

 

Consulta la RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública

Información en castellano: Nuevas restricciones Covid19



Noticias relacionadas

  • 11/03/2024
Problemas emocionales en jóvenes antes de la pandemia

Antes de la COVID-19, ya existía un incremento notorio de problemas emocionales en jóvenes. Así lo concluye un estudio publicado en la revista Journal of Child Psychology and Psychiatry.
Leer

  • 19/01/2024
RESOLUCIÓN de 12 de diciembre de 2023, de la Dirección General de Trabajo, Cooperativismo y Seguridad Laboral

Por la que se efectúa la convocatoria anticipada de las ayudas destinadas a favorecer el mantenimiento y la consolidación del empleo autónomo, dentro del Programa de fomento del trabajo autónomo en la Comunitat Valenciana para el ejercicio 2024.
Leer

  • 08/01/2024
Obligatorietat de l'ús de mascaretes en centres sanitaris i sociosanitaris de la Comunitat Valenciana

Així ho estableix la Direcció General de Salut Pública especificant en quines situacions.
Leer

  • 05/07/2023
Recogida de firmas - La asociación de afectados por Covid Persistente de Comunitat Valencisna reclama una mayor atención médica

Con esta acción, desean obtener el apoyo suficiente para que el Estado dé respuesta a sus necesidades y reivindicaciones 'tras tres años de enfermedad y abandono'. Desde la asociación piden una mayor investigación, formación y dotación presupuestaria para los profesionales que tienen que tratar con estos pacientes.
Leer

  • 05/07/2023
Fin del uso obligatorio de las mascarillas

El Consejo de Ministros declara el fin de la situación de crisis sanitaria ocasionada por la Covid-19 y acuerda el cese del uso de mascarillas en centros sanitarios a la vez que las recomienda en determinadas situaciones.
Leer