Obert el termini de la II Edició dels Premis per a la igualtat en actuacions, bones pràctiques i projectes d'igualtat

Finalitza el 27 de juny del 2022.

S'ha obert el termini de la II edició dels  Premis per a la igualtat en actuacions, bones pràctiques i projectes d'igualtat realitzats a la ciutat de València durant el 2021 i/o el 2022.

Finalitza el 27 de juny del 2022.


Hi ha cinc modalitats amb un primer premi dotat amb 3.000 € i segon premi de 1.000 € de cadascuna,  concretament a les àrees de violència de gènere i masclista, salut i esport, ocupació, conciliació i corresponsabilitat, coeducació i art i cultura.

Teniu en este enllaç tota la informació:

https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/IG.AY.70

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Se ha abierto el plazo de la II edición de los Premios para la igualdad en actuaciones, buenas prácticas y proyectos de igualdad realizados en la ciudad de València durante 2021 y/o 2022. 

Finaliza el 27 de junio de 2022.

Hay cinco modalidades con un primer premio dotado con 3.000€ y segundo premio de 1.000€ de en cada una, concretamente en las áreas de violencia de género y machista, salud y deporte, empleo, conciliación y corresponsabilidad, coeducación y arte y cultura.

Tenéis en este enlace toda la información:

 
 Noticias relacionadas

  • 08/03/2023
Dia Internacional de la Dona, 8 de març

La prevenció i la sensibilització són determinants a l'hora d'aconseguir la igualtat real. Només educant en igualtat des de la infància aconseguirem superar el masclisme en la societat.
Leer

  • 08/03/2023
Assistim als actes del Dia Internacional de la Dona en Castelló

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta de Govern, està present en la lectura del manifest de la subdelegació del Govern i en l’entrega del Premi Olimpia de l’Ajuntament de la capital de la Plana.
Leer

  • 17/02/2023
XVII Cursa de les Dones

Se celebrará el domingo 5 de marzo a las 11:00 en Castelló.
Leer

  • 29/11/2022
Andrea Ollero, vocal del COPCV, asiste a las Jornadas Nacionales de Psicología contra la Violencia de Género

Este año, el encuentro se ha centrado en la 'Infancia y adolescencia, las caras menos visibles de la violencia'.
Leer

  • 25/10/2022
Jornada dirigida a las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado: 'Detección y atención de situaciones de violencia de género'

La subdelegación de Gobierno en Castellón junto con el COPCV, han realizado esta acción formativa impartida por la colegiada y agente de Igualdad, Nuria Herráez. Mar Lluch, vicedecana 3ª del COPCV, ha clausurado la jornada junto con la concejal de política Inclusiva e Igualdad de l'Alcora.
Leer

  • 20/10/2022
Subdelegació de Govern de Castelló i el COPCV realitzem la Jornada 'Detecció i atenció de situacions de violència de gènere des de l’àmbit psicològic'

L’acte, tenia com a objectiu donar a conèixer entre els i les professionals, les claus que ajuden a detectar les possibles violències masclistes així com millorar l’atenció cap a les víctimes. La nostra vocal Mª Carmen Molés, ha assistit a la jornada realitzada el 17 d’octubre a Orpesa del Mar, Castelló.
Leer