El COPCV està present en la pressa de possessió de la rectora de l'UJI, Eva Alcón

Mar Lluch, vicedegana 3ª, i Mª Carmen Moles, hi assisteixen.

Al mes de maig, Eva Alcón, va ser reelegida rectora de la Universitat Jaume I de Castelló i a l’acte de presa de possessió, celebrat al paraninf de la UJI el dijous 9 de juny, han assistit Mar Lluch i Mª Carmen Molés, vicedegana 3ª i vocal.

El President de la Genrealitat, Ximo Puig, ha presidit l’esdeveniment. Puig ha ressaltat que en estos moments, la presència femenina en les universitats valencianes ja que tant en l’UJI, com en la Universitat d’Alacant i en la Universitat de València, les rectores són dones.

Alcón, com ja ha fet en altres ocasions, ha reivindicat un nou model de finançament universitari. «Ho reivindiquem per necessitat, per a garantir la sostenibilitat de les universitats públiques, que encara rebem una inversió inferior a la de fa una dècada, però també per oportunitat», ha manifestat. «La formació, la investigació i la innovació són claus per a respondre als reptes ambientals, socials i econòmics que afrontem», ha conclòs.

El President, ha anunciat l’acord entre Conselleria, la Societat de Projectes Temàtics i l’UJI per a instal·lar a Espaitec la seu de «Districte Digital» a Castelló amb una inversió de sis milions d’euros.

 

 

 Noticias relacionadas

  • 26/07/2022
Mesa redonda: Recursos y derechos de las víctimas de violencia de género

Esta actividad, organizada por el COPCV en colaboración con la Subdelegación del Gobierno y la FIDAP, se realizará el 19 de septiembre de 2022, en Castelló.
Leer

  • 21/06/2022
Acto de Graduación de la IX Promoción del Grado en Psicología por la UMH

Concepción Sánchez, vicedecana 2ª del COPCV, ha acudido a este acto
Leer

  • 10/06/2022
Un estudi detalla quins són els hàbits, la situació actual i les expectatives de la juventut de Castelló

La vocal, Mª Carmen Molés, ha assistit a la presentació d'este informe encarregat per la regidoria de juventut i elaborat per l'UJI.
Leer

  • 03/06/2022
¿Qué eficacia tiene la realidad aumentada para tratar la fobia a las cucarachas?

El Laboratorio de Psicología y Tecnología de la UJI ofrece terapia psicológica gratuita ante este trastorno. Las dos psicólogas, investigadoras principales de este proyecto, afirman que el control completo por parte del terapeuta, así como la accesibilidad al tratamiento, son algunas de las ventajas que esta metodología ofrece a la hora de tratar la fobia a los insectos.
Leer

  • 27/05/2022
'SIN JUGAR, GANAS', tratamiento psicológico autoaplicado

El grupo de investigación LabPsiTec de la UJI y el Servicio de Asistencia Psicológica, buscan personas con problemas con los juegos de azar para participar en este estudio.
Leer

  • 25/05/2022
La Asociación Española Contra el Cáncer de Castellón reconoce en un acto la colaboración del COPCV

Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del COPCV, ha recogido este reconocimiento en un acto celebrado el 19 de mayo.
Leer