Castelló celebra el Dia Internacional contra el Càncer de Mama

Baix el lema 'El rosa és més que un color', l'AECC de Castelló ha incidit en la necessitat de promoure recursos destinats a la prevenció i a la investigació. Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del COPCV, ha assistit a l'acte per fer costat a estes reivindicacions.

Representants institucionals i de la societat castellonenca, s’han donat cita hui a la plaça Major de Castelló per llegir el manifest del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama (19 d’octubre).

L’Associació Espanyola Contra el Càncer en Castelló (AECC), ha organitzat este acte per tal de recordar la necessitat de seguir investigant i dotant de recursos l’atenció de totes aquelles persones que pateixen esta malaltia així com als seus familiars.

La nostra vocal, Mª Carmen Molés, ha assistit a este esdeveniment tenyit de rosa per ser la tonalitat que des de fa anys representa esta malaltia i tot allò que comporta. El manifest s’ha llegit de manera coral, per la periodista Patricia Mir; la diputada, Patrícia Porta; la regidora de l'Ajuntament de Castelló, Isabel Granero; la reina de les festes, Selene Tarín; la subdelegada del Govern, Soledad Ten; i la directora territorial de Presidència, Eva Redondo. Totes elles, al finalitzar la lectura i a una veu, han reivindicat que ‘El rosa és més que un color!’. L’acte ha finalitzat amb la solta de globus.

 

   

Lectura del manifest (esq.) - Salomé Esteller, gerent de la seu provincial de l'AECC i Mª Carmen Molés, vocal del COPCV, durant l'acte celebrat en Castelló (dta.).Noticias relacionadas

  • 21/03/2023
La RSS de Castelló celebra la II Fira de la Salut

La Salut Mental serà l’eix vertebrador d’aquesta trobada que reunirà a les entitats que formen les Xarxes Sanitàries Solidàries. El COPCV tindrà un stand des d’on informarem i posarem en valor la tasca que els i les professionals de la nostra disciplina realitzen cada dia des dels llocs de treball. A més, es realitzará la jornada formativa 'Desembolicant la nostra Salut Mental'.
Leer

  • 15/03/2023
Horari Magdalena - Horario Magdalena

Horari d'atenció al públic en la seu de Castelló. / Horario de atención al público en la sede de Castellón.
Leer

  • 10/03/2023
Estem en la presentació del I Pla Estratègic de Serveis Socials de Castelló

L'acte s'ha realitzat el 9 de març en la Diputació de Castelló.
Leer

  • 08/03/2023
Assistim als actes del Dia Internacional de la Dona en Castelló

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta de Govern, està present en la lectura del manifest de la subdelegació del Govern i en l’entrega del Premi Olimpia de l’Ajuntament de la capital de la Plana.
Leer

  • 06/03/2023
COPCV-Castelló acull el taller 'Autocura per a personal sociosanitari'

La psicòloga, Eva Ferrando, ha assenyalat la importància de mantindre relacions de qualitat i l'expressió emocional com a mètode de regulació emocional. Aquesta activitat, realitzada el 3 de març, forma part d'una iniciativa de la RSS.
Leer