Castelló celebra el Dia Internacional contra el Càncer de Mama

Baix el lema 'El rosa és més que un color', l'AECC de Castelló ha incidit en la necessitat de promoure recursos destinats a la prevenció i a la investigació. Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del COPCV, ha assistit a l'acte per fer costat a estes reivindicacions.

Representants institucionals i de la societat castellonenca, s’han donat cita hui a la plaça Major de Castelló per llegir el manifest del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama (19 d’octubre).

L’Associació Espanyola Contra el Càncer en Castelló (AECC), ha organitzat este acte per tal de recordar la necessitat de seguir investigant i dotant de recursos l’atenció de totes aquelles persones que pateixen esta malaltia així com als seus familiars.

La nostra vocal, Mª Carmen Molés, ha assistit a este esdeveniment tenyit de rosa per ser la tonalitat que des de fa anys representa esta malaltia i tot allò que comporta. El manifest s’ha llegit de manera coral, per la periodista Patricia Mir; la diputada, Patrícia Porta; la regidora de l'Ajuntament de Castelló, Isabel Granero; la reina de les festes, Selene Tarín; la subdelegada del Govern, Soledad Ten; i la directora territorial de Presidència, Eva Redondo. Totes elles, al finalitzar la lectura i a una veu, han reivindicat que ‘El rosa és més que un color!’. L’acte ha finalitzat amb la solta de globus.

 

   

Lectura del manifest (esq.) - Salomé Esteller, gerent de la seu provincial de l'AECC i Mª Carmen Molés, vocal del COPCV, durant l'acte celebrat en Castelló (dta.).



Noticias relacionadas

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 04/03/2024
Juan A. Cruzado: la atención psicológica en cáncer es necesaria

El cáncer puede tener un impacto psicológico significativo en los pacientes y sus seres queridos.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer