“T’informem, boletin informatiu de la xarxa de CLIAS”

Recull les principals notícies de l'últim trimestre de l'any 2022 en matèries de participació infantil i promoció de drets.

Comença un nou exercici ple de projectes i novetats per al Servei de promoció de drets de la infància i adolescència.

Com ja sabeu, a la fi de l'any passat va començar una nova campanya de difusió i promoció de la xarxa, que sota el lema “amplifica el teu poder” pretén aconseguir una major adhesió a la xarxa de consells locals d’infància (CLIAS) de tots aquells consells locals o òrgans de participació que s'impulsen.

Seguint amb el disseny i lema d'aquesta campanya s'ha redissenyat el butlletí informatiu del Servei, passant a convertir-se en el nou BUTLLETI INFORMATIU DE LA XARXA CLIAS.

Vos adjuntem  el nou número del document “T’INFORMEM, BOLETIN INFORMATIU DE LA XARXA DE CLIAS”, que recull les principals notícies de l'últim trimestre de l'any 2022 en matèries de participació infantil i promoció de drets.

Esperem que vos resulte interessant i que es convertisca en un canal més de comunicació, difusió i intercanvi entre totes les entitats que treballen per els drets de la infància i adolescència.

 

Podeu descarregar-lo en la següent adreça:

https://inclusio.gva.es/va/web/menor/organs-de-participacio-infantil

 Noticias relacionadas

  • 21/09/2023
GUÍA actividad física y salud 3 - 6 años

Elaborada por el Ministerio de Educación y el Ministerio de Sanidad.
Leer

  • 20/09/2023
'3ª Encuentros en la Fundación' - VÍDEO: María Paz García-Vera: 'Ideas equivocadas sobre la depresión infantil y su tratamiento'

La conferencia se ha realizado recientemente, dentro del ciclo organizado por la FIDAP, en colaboración con el COPCV y la Academia de Psicología de España.
Leer

  • 12/09/2023
Taller: 'El mundo interno infantil: Aproximación al desarrollo psíquico y al abordaje clínico'

La actividad tiene previsto iniciar el día 16 de septiembre de 2023.
Leer

  • 12/09/2023
Pla d'Infancia i Adolescència. Treballar la violència en la infància i l'adolescència des del pla juridic social" Inscripció 12/09/2023 17:00 hores

Plan de Infancia y Adolescencia. Trabajar la violencia en la infancia y adolescencia desde el plan jurídico social" Inscripción 12/09/2023 17:00 horas
Leer

  • 05/09/2023
Curs Pla d'Infància i Adolescència. 'Prevenció de l'abús del joc d'apostes en persones menors d'edat i adolescents'. Inscripció 19 setembre a les 17

Curso Plan de Infancia y Adolescencia. 'Prevención del abuso del juego de apuestas en personas menores de edad y adolescentes'. Inscripción 19 septiembre a las 17 horas.
Leer