“T’informem, boletin informatiu de la xarxa de CLIAS”

Recull les principals notícies de l'últim trimestre de l'any 2022 en matèries de participació infantil i promoció de drets.

Comença un nou exercici ple de projectes i novetats per al Servei de promoció de drets de la infància i adolescència.

Com ja sabeu, a la fi de l'any passat va començar una nova campanya de difusió i promoció de la xarxa, que sota el lema “amplifica el teu poder” pretén aconseguir una major adhesió a la xarxa de consells locals d’infància (CLIAS) de tots aquells consells locals o òrgans de participació que s'impulsen.

Seguint amb el disseny i lema d'aquesta campanya s'ha redissenyat el butlletí informatiu del Servei, passant a convertir-se en el nou BUTLLETI INFORMATIU DE LA XARXA CLIAS.

Vos adjuntem  el nou número del document “T’INFORMEM, BOLETIN INFORMATIU DE LA XARXA DE CLIAS”, que recull les principals notícies de l'últim trimestre de l'any 2022 en matèries de participació infantil i promoció de drets.

Esperem que vos resulte interessant i que es convertisca en un canal més de comunicació, difusió i intercanvi entre totes les entitats que treballen per els drets de la infància i adolescència.

 

Podeu descarregar-lo en la següent adreça:

https://inclusio.gva.es/va/web/menor/organs-de-participacio-infantil

 Noticias relacionadas

  • 16/03/2023
La Psicología, clave en el abordaje multidisciplinar de la epilepsia infanto-juvenil

Así lo indica la Asociación Nacional de Personas con Epilepsia (ANPE).
Leer

  • 15/03/2023
Representantes del COPCV asisten a la jornada formativa sobre el modelo Barnahus organizada por la Dirección General de Infancia y Adolescencia

Este proyecto consiste en agrupar en un mismo espacio todos los recursos que intervienen en un caso de violencia y abuso sexual con el objetivo de prevenir la revictimización de las víctimas y de sus familias.
Leer

  • 06/03/2023
Colegios e institutos necesitan más psicólogos educativos al ser recursos especializados

Más jóvenes expresan malestar emocional y psicológico. Además, es una realidad que en los centros educativos hay un aumento de la diversidad del alumnado, todo ello hace imprescindible que se aumente el número de psicólogos y psicólogas educativas en los centros.
Leer

  • 27/02/2023
La salut mental i emocional dels joves requereix de professionals especialitzats

El COPCV manifesta la necessitat de que els problemes que s'estan donant en joves s'aborden en els seus contextos relacionals (escola i família) per professionals de psicologia educativa, i que l'Orientació Educativa estiga coberta per professionals amb les competència adaptades a l'àmbit on treballen.
Leer