“T’informem, boletin informatiu de la xarxa de CLIAS”

Recull les principals notícies de l'últim trimestre de l'any 2022 en matèries de participació infantil i promoció de drets.

Comença un nou exercici ple de projectes i novetats per al Servei de promoció de drets de la infància i adolescència.

Com ja sabeu, a la fi de l'any passat va començar una nova campanya de difusió i promoció de la xarxa, que sota el lema “amplifica el teu poder” pretén aconseguir una major adhesió a la xarxa de consells locals d’infància (CLIAS) de tots aquells consells locals o òrgans de participació que s'impulsen.

Seguint amb el disseny i lema d'aquesta campanya s'ha redissenyat el butlletí informatiu del Servei, passant a convertir-se en el nou BUTLLETI INFORMATIU DE LA XARXA CLIAS.

Vos adjuntem  el nou número del document “T’INFORMEM, BOLETIN INFORMATIU DE LA XARXA DE CLIAS”, que recull les principals notícies de l'últim trimestre de l'any 2022 en matèries de participació infantil i promoció de drets.

Esperem que vos resulte interessant i que es convertisca en un canal més de comunicació, difusió i intercanvi entre totes les entitats que treballen per els drets de la infància i adolescència.

 

Podeu descarregar-lo en la següent adreça:

https://inclusio.gva.es/va/web/menor/organs-de-participacio-infantil

 Noticias relacionadas

  • 17/06/2024
Nuestra vicedecana 2ª participa en el acto de graduación del Máster Universitario en Terapia Psicológica con Niños y Adolescentes de la UMH

Concepción Sánchez Beltrán ha dado la enhorabuena a los nuevos graduados recordándoles la importancia de la formación continua.
Leer

  • 14/06/2024
Tavernes estrena ‘La simfonia de la ment’, un musical familiar sobre ansietat, bipolaritat i depressió

A la seua estrena han assistit Andrea Ollero i Montserrat Martínez, vicedegana i assessora de l'àrea d'educativa del COPCV.
Leer

  • 27/05/2024
7ª Edició del pla de formació per a professionals que intervenen en l'àmbit de la infància i adolescència de la Comunitat Valenciana

7ª Edición del plan de formación para profesionales que intervienen en el ámbito de la infancia y adolescencia de la Comunidad Valenciana.
Leer

  • 09/04/2024
Curs Específic del pla d'Infància i adolescència 2024: Abordatge terapèutic en situacions de traumatizació severa (Inscripció 10/04/24 a les 17 hores)

Curso Especifico del plan de infancia y adolescencia 2024: Abordaje terapéutico en situaciones de traumatización severa (Inscripción 10/04/24 a las 17 horas)
Leer

  • 04/04/2024
El papel de las relaciones positivas con adultos en la infancia

Investigación de un artículo publicado en la revista JAMA Psychiatry.
Leer