“T’informem, boletin informatiu de la xarxa de CLIAS”

Recull les principals notícies de l'últim trimestre de l'any 2022 en matèries de participació infantil i promoció de drets.

Comença un nou exercici ple de projectes i novetats per al Servei de promoció de drets de la infància i adolescència.

Com ja sabeu, a la fi de l'any passat va començar una nova campanya de difusió i promoció de la xarxa, que sota el lema “amplifica el teu poder” pretén aconseguir una major adhesió a la xarxa de consells locals d’infància (CLIAS) de tots aquells consells locals o òrgans de participació que s'impulsen.

Seguint amb el disseny i lema d'aquesta campanya s'ha redissenyat el butlletí informatiu del Servei, passant a convertir-se en el nou BUTLLETI INFORMATIU DE LA XARXA CLIAS.

Vos adjuntem  el nou número del document “T’INFORMEM, BOLETIN INFORMATIU DE LA XARXA DE CLIAS”, que recull les principals notícies de l'últim trimestre de l'any 2022 en matèries de participació infantil i promoció de drets.

Esperem que vos resulte interessant i que es convertisca en un canal més de comunicació, difusió i intercanvi entre totes les entitats que treballen per els drets de la infància i adolescència.

 

Podeu descarregar-lo en la següent adreça:

https://inclusio.gva.es/va/web/menor/organs-de-participacio-infantil

 Noticias relacionadas

  • 30/11/2023
GUÍA: Estrategia de erradicación de la violencia sobre la infancia y adolescencia (2023-2030)

Madrid, Ministerio de Derechos Sociales y Agenda 2030, 2023, 76 p.
Leer

  • 27/11/2023
Presentación telemática del Instrumento Valora-CV

En representación del COPCV asistirán, presencialmente, la vocal de la Junta de Gobierno Purificación Párraga Pérez y la asesora de la Junta de Gobierno Carolina Pino de la Cueva, el próximo 28 de noviembre de 2023, de 11 a 13 horas.
Leer

  • 20/11/2023
Declaració COPCV amb motiu del Dia Universal de la Infància, 20 de novembre

Posem la mirada en els contexts bèl·lics on constantment, els drets menuts estan sent esclafats amb les conseqüències nefastes que això implica perquè la infància és l’etapa que marca i determina l’adult o l’adulta que serem.
Leer

  • 13/11/2023
Curs IVAFIQ 'Formació Específica: Intervenció psicològica amb menors en recursos d'acolliment de projecte migratori' Inscripció 13/11 - 13:00 hores

Curso IVAFIQ 'Formación Específica: Intervención psicológica con menores en recurso de acogida de proyecto migratorio'. Inscripción 13/11 - 13:00 horas.
Leer

  • 31/10/2023
Mantenim una reunió amb la regidoria de Família i Infància per a abordar els desafiaments del benestar familiar a Castelló

Hem intercanviat impressions sobre la situació actual de les famílies i dels joves en la societat per a establir un pla d'acció que ajude a millorar-la.
Leer