El COPCV rep la distinció ’Entitat amb cor’ de Cáritas

La delegació de Cáritas Segorbe-Castelló ha celebrat un acte on reconeix la solidaritat d’entitats i col·legis professionals.

Cáritas Diocesana de Segorbe-Castelló ha celebrat, el divendres 1 de desembre, en la Sala d'actes del campus de Castelló de la Universitat CEU Cardenal Herrera, l’acte d'Agraïment a Entitats amb Cor per a reconèixer la col·laboració que diferents empreses i col·legis professionals presten a l'entitat  fent possible la tasca social que realitza Càritas.

La nostra vicedegana 3ª, Mª Carmen Molés i la vocal del COPCV, Alba Sebastián, arreplegaren aquets agraïment entregat pel bisbe de la Diòcesi de Segorbe-Castelló i president de Càritas Diocesana, Casimiro López Llorente, i el director de Cáritas Diocesana, Francisco Mir. Es tractat d’una litografia realitzada, especialment per a l’ocasió, pel reconegut pintor de Borriana Vicente Traver Calzada.

 

 

 

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 24/05/2024
Presencia de la Psicología valenciana en el festival 'Somos familia' de Castellón

Dentro de este evento, el COPCV ha organizado la mesa redonda 'Familias Siglo XXI: Parentalidad positiva, Legado familiar y mediación'
Leer

  • 20/05/2024
Realizada la jornada sobre violencias sexuales contra las mujeres

El evento, desarrollado en Castelló el 16 de mayo, ha servido para abordar de manera amplia y completa esta temática. Las diferentes intervenciones han posibilitado acercarnos a esta problemática desde el punto de vista psicológico, legal y social.
Leer

  • 16/05/2024
HUI, 16 de maig, la seu de Castelló del COPCV romandrà tancada

El 16 de mayo la sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada.
Leer

  • 02/05/2024
Participem en la nova edició de la Fira de la Salut de Castelló

Un any més, les Xarxes Sanitàries Solidàries, subratllen la importància de la salut mental posant el focus en els projectes de cooperació i d'ajuda humanitària.
Leer

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer