La UJI celebra l'acte de graduació del Grau en Psicología

En aquesta cita, el COPCV premia els estudiants amb millor expedient.

La Universitat Jaume I de Castelló ha celebrat aquest dijous 14 de desembre, la graduació del Grau de Psicologia. El COPCV ha estat representat per la seua vicedegana 3ª, Mª Carmen Molés, qui ha entregat de part de la corporació el premi al millor expedient així com dos accèssits de la promoció 2019-2022. Els tres estudiants premiats han sigut Carla Tomás Portalés, María Ballester Salvador i Mónica Conesa Giménez.

Molés ha donat l’enhorabona als nous psicòlegs i psicòlogues recordant que la col·legiació és obligatòria per a exercir i que en el COPCV tenen a partir d’ara, el suport que necessiten per eixir al mon laboral. També va insistir en la importància de conèixer el Codi Deontològic de la professió així com els vincles entre la universitat o part acadèmica, i la vida professional que representa aquest òrgan col·legial.

El Paranimf de la UJI ha acollit aquest acte en el qual Teresa Poveda i Antonio Morea, en representació dels estudiants, i la professora Helena Villa, del Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia, va intervindre com a padrina. Les graduacions també han comptat amb la presència del degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Eladio Collado; el vicedegà del Grau en Psicologia, Manuel Ignacio Ibáñez.

 

Enhorabona!Noticias relacionadas

  • 16/05/2024
HUI, 16 de maig, la seu de Castelló del COPCV romandrà tancada

El 16 de mayo la sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada.
Leer

  • 03/05/2024
Firmamos un convenio con la Universidad Internacional de La Rioja - UNIR

Unimos así esfuerzos en materia de formación, investigación y difusión.
Leer

  • 02/05/2024
Participem en la nova edició de la Fira de la Salut de Castelló

Un any més, les Xarxes Sanitàries Solidàries, subratllen la importància de la salut mental posant el focus en els projectes de cooperació i d'ajuda humanitària.
Leer

  • 03/04/2024
Homenaje póstumo al psicólogo y profesor Ángel Solanes Puchol

18 de abril, a partir de las 17:50h en el salón de actos de Rectorado (Campus Elche). Organizan: la Universidad Miguel Hernández de Elche y la Cátedra de Trabajo, Recursos Humanos y Salud
Leer

  • 21/03/2024
La vicedecana 2ª del COPCV participa en la mesa inaugural del XXI CNEP de la UMH

En este acto, Concepción Sánchez Beltrán, ha resaltado la importancia de ejercer la Psicología con rigurosidad y respeto además de afirmar que los psicólogos y psicólogas “no somos objetos de lujo, sino que somos esenciales en la estructura de la sociedad".
Leer

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer