Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.

Aquest dijous, 8 de febrer, hem realitzat l’acte d’acolliment col·legial en Castelló. Els membres de Junta han donat la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades en una trobada que ha servit per donar-los informació rellevant sobre el COPCV i per a la pràctica professional.

Francisco Santolaya, degà del Col·legi, ha inaugurat l'acte, mentre que Mª Carmen Molés, vicedegana 3ª, i Vicenta Esteve, secretària del Col·legi, els han informat sobre els servicis del COPCV i la importància de conèixer i complir amb el Codi Deontològic d’aquesta disciplina.

A continuació, el José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, president del COP de Madrid i vicepresident del Consell General de la Psicologia d'Espanya ha parlat sobre ‘el moment actual de la Psicologia’. Luengo ha afirmat que la “Psicologia requereix de gran sensibilitat” i que la disciplina es troba en un bon moment ja que és “una professió estimada i respectada per la ciutadania”. Com a psicòleg educatiu, ha reivindicat el paper d’aquests especialistes dins els centres educatius.

L’acte ha finalitzat amb l’entrega de la insígnia a cadascú dels nous col·legiats i col·legiades.

Benvinguts i benvingudes!!Noticias relacionadas

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 07/03/2024
VÍDEO - 30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas'

facilitamos el vídeo completo de este evento profesional realizado el 2 de marzo en la ciudad de València.
Leer

  • 06/03/2024
30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas' (RESUMEN y FOTOGRAFÍAS)

La inteligencia Artificial ofrece oportunidades laborales para este colectivo además de ser una herramienta de ayuda para medir, predecir conductas y tomar decisiones. En este encuentro, se han explicado algunas de las aplicaciones prácticas que se están llevando a cabo en las diversas áreas de la Psicología. La implementación de la ética en su desarrollo y regulación, ha sido uno de los puntos que han destacado los profesionales que han intervenido.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer