Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.

Aquest dijous, 8 de febrer, hem realitzat l’acte d’acolliment col·legial en Castelló. Els membres de Junta han donat la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades en una trobada que ha servit per donar-los informació rellevant sobre el COPCV i per a la pràctica professional.

Francisco Santolaya, degà del Col·legi, ha inaugurat l'acte, mentre que Mª Carmen Molés, vicedegana 3ª, i Vicenta Esteve, secretària del Col·legi, els han informat sobre els servicis del COPCV i la importància de conèixer i complir amb el Codi Deontològic d’aquesta disciplina.

A continuació, el José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, president del COP de Madrid i vicepresident del Consell General de la Psicologia d'Espanya ha parlat sobre ‘el moment actual de la Psicologia’. Luengo ha afirmat que la “Psicologia requereix de gran sensibilitat” i que la disciplina es troba en un bon moment ja que és “una professió estimada i respectada per la ciutadania”. Com a psicòleg educatiu, ha reivindicat el paper d’aquests especialistes dins els centres educatius.

L’acte ha finalitzat amb l’entrega de la insígnia a cadascú dels nous col·legiats i col·legiades.

Benvinguts i benvingudes!!Noticias relacionadas

  • 16/05/2024
HUI, 16 de maig, la seu de Castelló del COPCV romandrà tancada

El 16 de mayo la sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada.
Leer

  • 02/05/2024
Participem en la nova edició de la Fira de la Salut de Castelló

Un any més, les Xarxes Sanitàries Solidàries, subratllen la importància de la salut mental posant el focus en els projectes de cooperació i d'ajuda humanitària.
Leer

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 07/03/2024
VÍDEO - 30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas'

facilitamos el vídeo completo de este evento profesional realizado el 2 de marzo en la ciudad de València.
Leer

  • 06/03/2024
30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas' (RESUMEN y FOTOGRAFÍAS)

La inteligencia Artificial ofrece oportunidades laborales para este colectivo además de ser una herramienta de ayuda para medir, predecir conductas y tomar decisiones. En este encuentro, se han explicado algunas de las aplicaciones prácticas que se están llevando a cabo en las diversas áreas de la Psicología. La implementación de la ética en su desarrollo y regulación, ha sido uno de los puntos que han destacado los profesionales que han intervenido.
Leer