Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.

Aquest dijous, 8 de febrer, hem realitzat l’acte d’acolliment col·legial en Castelló. Els membres de Junta han donat la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades en una trobada que ha servit per donar-los informació rellevant sobre el COPCV i per a la pràctica professional.

Francisco Santolaya, degà del Col·legi, ha inaugurat l'acte, mentre que Mª Carmen Molés, vicedegana 3ª, i Vicenta Esteve, secretària del Col·legi, els han informat sobre els servicis del COPCV i la importància de conèixer i complir amb el Codi Deontològic d’aquesta disciplina.

A continuació, el José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, president del COP de Madrid i vicepresident del Consell General de la Psicologia d'Espanya ha parlat sobre ‘el moment actual de la Psicologia’. Luengo ha afirmat que la “Psicologia requereix de gran sensibilitat” i que la disciplina es troba en un bon moment ja que és “una professió estimada i respectada per la ciutadania”. Com a psicòleg educatiu, ha reivindicat el paper d’aquests especialistes dins els centres educatius.

L’acte ha finalitzat amb l’entrega de la insígnia a cadascú dels nous col·legiats i col·legiades.

Benvinguts i benvingudes!!Noticias relacionadas

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer

  • 30/01/2024
Donem la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Alacant

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el 26 de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees.
Leer

  • 25/01/2024
Pilar del Pueblo, vocal del COPCV: “todas las áreas de la Psicología estén creciendo al igual que las especialidades dentro de cada área”

El COPCV ha participado en las Jornadas de orientación laboral del Grado de Psicología organizadas por la Universitat Jaume I de Castelló.
Leer

  • 19/01/2024
Traslladem a la regidoria d'Educació i Cultura de Castelló la necessitat de psicòlegs educatius als centres

Continuem els contactes amb representants polítics per tal de reforçar el paper de la Psicologia i els seus professionals.
Leer