En el 33º Sopar de Confraternitat del COPCV, hem entregat les distincions a diversos col·legiats i col·legiades

El Sopar es va celebrar el 2 de març en la ciutat de València.

El 2 de març per la nit, es va celebrar el 33 Sopar de Confraternitat del COPCV. Els membres de la Junta de Govern així com companys i companyes de la Comunitat i altres zones d’Espanya, ens acompanyaren en esta cita celebrada en l’hotel Hospes Palau de la Mar en València. En aquesta edició, s’han donat els guardons i fet les mencions als següents col·legiats i col·legiades:

Aitana Escalante Lorenzo, és la xiqueta guanyadora del concurs de postals nadalenques del COPCV de l’any 2023.

A la col·legiada Teresa Ramis Murillo (CV11562) per guanyar el concurs de cartells de la 30ª Jornada Professional.

   

 

Als guanyadors del Premi Càtedra de Investigació i Desenvolupament en Psicologia CIDAP: 1r Premi a Pepa Izquierdo Cortés (CV01450) i 2n Premi a Jorge Javier Osma López (CV07123)

     

 

Per altra banda, i en representació a les últimes altes col·legials efectuades en la província de Valencia, va arreplegar la menció Rebeca MCgill (CV18491). També es va retre un  homenatge als jubilats i jubilades de la província de València durant l’any 2023 i que actualment, continuen en situació d’alta col·legial. A totes elles, el COPCV els vol agrair la seua dedicació a la disciplina psicològica:

Andrés Juan Higón (CV08717)

Juan José Moreno Murcia (CV01089)

Maria Josefa Vidal Albi (CV01269)

Inmaculada Pilar Villalba Aybar (CV00608)

Carmen Forment Panells (CV01166)

Jesús Simón Cabezos Fernández (CV00740)

    

  

 

Les mencions especials han sigut per a Elia Roca Villanueva (CV00520) per “tota una vida dedicada a la professió en l’àmbit de la Psicologia clínica pública”; José Luis Pérez Cobo (CV17113) “per tota una vida dedicada a la professió en l’àmbit institucional col·legial”; i a Rosa Josefa Molero Mañes (CV05791) per la defensa de la psicologia en l’àmbit de la infància y adolescència.

Enguany, a més, hem fet una menció especial a aquelles institucions que han treballant per difondre el paper dels psicòlegs i psicòlogues en diversos àmbits. És per això que hem posat en valor el treball de dos programes d’À Punt Ràdio: ‘Pròxima parada’ i ‘Podriem fer-ho millor’, per la seua implicació en Salut Mental i benestar psicològic. Borja Flors Garcia, cap del servei de programes D’À Punt, va arreplegar aquesta distinció.

  

I per finalitzar, es varen entregar les insígnies als nous col·legiats d’honor: a Rosa Ramos Torio, degana del Colegio Oficial Navarra y vicesecretaria del Consejo General de la Psicología, qui actualment desenvolupa la seua tasca en la Comissió de l’Exercici privat, intrusisme y defensa de la professió; i a Jaime Gutiérrez Rodríguez, degà del Colegio Oficial de Castilla y León reconeguent així, la defensa de la professió en la comunitat i molt especialment en la problemàtica de la tercera edat, discapacitat, i dependència en el context nacional e internacional.

  

 

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 07/03/2024
VÍDEO - 30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas'

facilitamos el vídeo completo de este evento profesional realizado el 2 de marzo en la ciudad de València.
Leer

  • 06/03/2024
30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas' (RESUMEN y FOTOGRAFÍAS)

La inteligencia Artificial ofrece oportunidades laborales para este colectivo además de ser una herramienta de ayuda para medir, predecir conductas y tomar decisiones. En este encuentro, se han explicado algunas de las aplicaciones prácticas que se están llevando a cabo en las diversas áreas de la Psicología. La implementación de la ética en su desarrollo y regulación, ha sido uno de los puntos que han destacado los profesionales que han intervenido.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer

  • 30/01/2024
Donem la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Alacant

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el 26 de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees.
Leer

  • 01/12/2023
Celebrem l'acte d'acolliment col·legial

Donem la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades amb un acte en el que expliquem les eixides professionals en la taula redona titulada ‘la Psicologia una professió amb futur’
Leer