Anulada la segona sessió deles XII Jornades Socioeducatives de Sueca

Per raons de salut, Gey Lagar, no podrá assistir la ponència-taller prevista per a aquest dissabte 23 de març, motiu pel qual, quan siga possible, posarem una nova data per la realització de la sessió, i sereu informats/ades amb la suficient antel.lació.

Lamentem comunicar que queda anul.lada, pendent d'una nova data, la segona sessió de les XII Jornades Socioeducatives de Sueca amb la ponència-taller de Gey Lagar "Patios y parques dinámicos", la qual estava prevista per este dissabte 23 de març a les 9 hores i al Centre Bernat i Baldoví, 

Gey ha patit recentment un accident, i encara que no ha sigut molt greu, el seu estat de Salut no li permet traslladarse des d'Oviedo ni impartir el Taller de la forma que ella voldria.

Quan la seua Salut li ho permeta, posarem una nova data per la realització de la sessió, i sereu informats/ades amb la suficient antel.lació.

Li desitjem a Gey que es recupere prompte,  i a vosaltres a més de disculpes per les molesties, també vos demanem que ens ajudeu a difondre aquesta anul.lació.

Regidoria d'Educació i Gabinet Psicopedagògic Municipal.

Excm. Ajuntament de Sueca.Noticias relacionadas

  • 20/06/2024
'Encuentros en la Fundación'. Maite Garaigordobil: '“La relevancia de la psicología educativa en el bienestar psicológico y en la prevención'

Webinar organizada por la FIDAP en colaboración con el COPCV y la Academia de Psicología de España. Tendrá lugar el 11 de julio a las 19:00h.
Leer

  • 18/06/2024
Mantenim una reunió amb el president del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana

Ambdues entitats coincideixen en la importància de que psicòlegs educatius estiguen dins el Sistema Educatiu Valencià.
Leer

  • 23/05/2024
El contexto educativo: clave para la prevención de la conducta suicida

Así lo afirma un estudio publicado en la revista School Mental Health y llevado a cabo por psicólogos/as.
Leer

  • 23/05/2024
Resum i fotografies de la XV Jornada de psicologia, educació i municipi del COPCV

En esta trobada professional celebrada recentment, s'ha recordat i argumentat la importància del municipalisme en la societat actual.
Leer

  • 17/05/2024
DEMÀ - Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 06/05/2024
Protocolo Enfermería-Psicología escolar para optimizar competencias

Los consejos de ambas profesiones hablan de pautar sus campos de actuación en pro de la atención óptima al alumno.
Leer