El COPCV-Castelló acull el curs 'Violència de gènere: gestió emocional per a víctimes i recursos'

El COPCV-Castellón acoge el curso 'Violencia de género: gestión emocional para víctimas y recursos'

Les companyes Elena Gómez i Zoraida Granados, membres del Servei d’Urgència Psicològica per a víctimes directes i secundàries de violència de gènere – Projecte LLUM de Castelló han impartit el curs ‘Violència de gènere: gestió emocional per a víctimes i recursos’ en la seu del COPCV de Castelló. Es tracta d’una formació de 16 hores que ha permès als assistents conèixer la situació actual d’este tema.

Durant la formació, desenvolupada el 13 i 14 de novembre, les expertes han parlat dels aspectes educatius, clínics, socials i legislatius intentant aportar les bases per a que els professionals de la Psicologia puguen donar una resposta integral, proactiva i multidisciplinar.

El curs, ha estat presentat per la vocal de  la Junta de Govern, Mª Carmen Molés.

--------------------------

Las compañeras Elena Gómez y Zoraida Granados, miembros del Servicio de Urgencia Psicológica para víctimas directas y secundarias de violencia de género – Proyecto LLUM de Castelló han impartido el curso ‘Violencia de género: gestión emocional para víctimas y recursos’ en la sede del COPCV de Castellón. Se trata de una formación de 16 horas que ha permitido a los asistentes conocer la situación actual de este tema.

Durante la formación, desarrollada el 13 y 14 de noviembre, las expertas han hablado de los aspectos educativos, clínicos, sociales y legislativos intentando aportar las bases para que los profesionales de la Psicología puedan dar una respuesta integral, proactiva y *multidisciplinar.

El curso, ha sido presentado por la vocal de  la Junta de Gobierno, Mª Carmen Molés.

 

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 23/04/2024
Curso: Abordaje integral de la conducta suicida

El curso está previsto que inicie el día 24/05/2024 (formato online).
Leer

  • 23/04/2024
VÍDEO - Conferencia ‘Metodología coaching aplicada junto con la psicoterapia en adicciones’

Impartida por la psicóloga María de los Ángeles Martín, dentro del V Ciclo de conferencias de Psicología Coaching del COPCV.
Leer

  • 22/04/2024
Psicología afirmativa LGTBIQA+

La actividad tiene previsto iniciar el día 3 de mayo de 2024.
Leer

  • 22/04/2024
Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer