La vicesecretària, Josefina Carboneras, acudeix a l'acte d'apertura del curs acadèmic 2021-2022 de la UCV

Amb nostra presència volem visibilitzar el suport del Col·legi a la formació com base fonamental per desenvolupar una professió.

Al mes de setembre, les apertures de cursos acadèmics es multipliquen. El Col·legi com a institució representant d’una important disciplina científica, vol estar present en estos actes oficials per ressaltar la nostra professió i unir esforços. En esta ocasió, La nostra vicesecretària Josefina Carboneras, ha assistir a l’acte solemne organitzat per la Universitat Catòlica de València el 21 de setembre.

José Manuel Pagán, rector de la UCV, ha presidit l’esdeveniment i al seu discurs ha assenyalat que estes cites, “són una oportunitat única per renovar el nostre Compromís amb la missió d’ajudar els nostres alumnes a buscar la veritat, que s’arriba des de les virtuts morals i intel·lectuals que hem d’encoratjar”. Pagán ha mencionat alguns del reptes d’este nou curs, també ha afirmat que continuaran treballant per consolidar els seues programes de doctorat i altres nous amb la col·laboració d’institucions, així com en el disseny i la implementació de la figura de l’investigador.

Entre les figures que han estat en la taula presidencial de l’acte, cal destacar Pilar Ezpeleta, Conselleria de Innovació Universitats, Ciència i Societat; i el Cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares.

 

   

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 28/11/2022
Acompañamos a los profesionales de Farmacia en el Día de su Patrona

Vicenta Esteve, secretaria del COPCV, y Josefina Carboneras, vicesecretaria del mismo, asisten al acto celebrado el 26 de noviembre.
Leer

  • 28/11/2022
Conferencia de Decanos y Decanas de Psicología de las Universidades Españolas

La reunión se ha celebrado los días 24 y 25 de noviembre, en la Universidad Miguel Hernández de Elche. Durante la inauguración, la vicedecana 2ª del COPCV, Concepción Sánchez Beltrán, ha resaltado la importancia de que el mundo universitario y profesional, estén en permanente contacto para conseguir el desarrollo óptimo de la Psicología.
Leer

  • 25/11/2022
El Laboratorio de Psicología y Tecnología de la UJI busca participantes para un estudio sobre Salud Mental

El objetivo es conocer en qué medida los eventos estresantes pueden afectar a nuestra salud mental. Si estás interesado/a, tan sólo tienes que contestar tres encuestas online a lo largo de 12 meses.
Leer

  • 21/11/2022
Participamos en la mesa ‘ Atención a la persona con conducta suicida en curso’, dentro de las Jornadas Nacionales de Sanitarios de Bomberos

Vicenta Esteve, secretaria del Col·legi, ha intervenido en este acto potenciando la figura del profesional de la psicología.
Leer

  • 10/11/2022
Asistimos a la gala de los Premios Periodismo Sanitario de la ADSCV

Al acto, realizado el 9 de noviembre, han asistido la secretaria del COPCV, Vicenta Esteve, y la vicesecretaria, Josefina Carboneras.
Leer