I Jornada festiva 'Explorant els teus drets' amb motiu de la celebració del Dia dels Drets de la Infància i Adolescència

Organitza Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. El 13 de novembre, l'horari d'inici de l'activitat serà a les 11.00, en el Parc Ribalta (Castelló). El 20 de novembre en el Jardins de Vivers de València.

Amb motiu de la celebració del Dia dels Drets de la Infància i l'Adolescència, la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha programat una sèrie d'activitats dirigides a festejar i visibilitzar els drets de xiquets, xiquetes i adolescents.

Es duran a terme 3 actes commemoratius, un en cada província concretament a les ciutats de Castelló de la Plana, València i Alcoi en col·laboració amb els ajuntaments de cadascun d'aquests tres municipis. Hi haurà tallers de diferents entitats que treballen amb la infància i l'adolescència així com espectacles, concerts, xarrades...

En aquesta línia, el pròxim dia 13 de novembre es realitza la primera jornada festiva sota el títol "Explorant els teus drets" en la localitat de Castelló de la Plana. L'horari d'inici de l'activitat serà a les 11.00, en el Parc Ribalta.

Dins de la jornada també es produirà la trobada de les famílies acollidores de la província, comptant amb la conferència "Ajudant en la construcció dels records", entre les accions previstes a les 11.00.

Esteu totes i tots convidats a unir-vos i participar.

-----------------------------

Con motivo de la celebración del Día de los Derechos de la Infancia y la Adolescencia, la Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas ha programado una serie de actividades dirigidas a festejar y visibilizar los derechos de niños, niñas y adolescentes.

Se van a llevar a cabo 3 actos conmemorativos, uno en cada provincia concretamente en las ciudades de Castelló de la Plana, València y Alcoy en colaboración con los ayuntamientos de cada uno de estos tres municipios. Habrá talleres de diferentes entidades que trabajan con la infancia y la adolescencia así como espectáculos, conciertos, charlas... 

En esta línea, el próximo día 13 de noviembre se realiza la primera jornada festiva bajo el título "Explorando tus derechos" en la localidad de Castelló de la Plana. El horario de inicio de la actividad será a las 11:00, en el Parque Ribalta.  Dentro de la jornada también se producirá el encuentro de las familias acogedoras de la provincia, contando con la conferencia "Ayudando en la construcción de los recuerdos", entre las acciones previstas a las 11:00h.

El 20 de noviembre, se celebrará en València en el Jardines de Viveros. el *apertura de puertas será a las 10:30h. y los actos acabarán a las 14:30h.

Estáis todas y todos invitados a uniros y participar.

 

 



Noticias relacionadas

  • 09/04/2024
Curs Específic del pla d'Infància i adolescència 2024: Abordatge terapèutic en situacions de traumatizació severa (Inscripció 10/04/24 a les 17 hores)

Curso Especifico del plan de infancia y adolescencia 2024: Abordaje terapéutico en situaciones de traumatización severa (Inscripción 10/04/24 a las 17 horas)
Leer

  • 04/04/2024
GUÍA: La salud mental en la adolescencia. Guía para el profesorado.

Asociación Salud Mental Almansa (AFAENPAL), 2024, 28 p.
Leer

  • 04/04/2024
El papel de las relaciones positivas con adultos en la infancia

Investigación de un artículo publicado en la revista JAMA Psychiatry.
Leer

  • 03/04/2024
Pla formatiu IVAFIQ 2024 COPCV / Plan formativo IVAFIQ 2024 COPCV

S'adjunta tota la informació sobre el pla formatiu IVAFIQ 2024 impartit pel COPCV. Les inscripcions s'obriran el pròxim 26 de març a les 17 hores Se adjunta toda la información sobre el plan formativo IVAFIQ 2024 impartido por el COPCV. Las inscripciones se abrirán el próximo 26 de marzo a las 17 horas.
Leer

  • 13/03/2024
Cómo hablar con los niños sobre la violencia

Según la Asociación Nacional de Psicólogos Educativos.
Leer