Ruta solidária Toc -Toc

La fundación 'Migranodearena' pone en marcha esta campaña de captación de donativos online. Puedes colaborar hasta el 6 de enero de 2022.

A partir del miércoles 10 de noviembre se lanza la RUTA ¡TOC TOC!, una campaña de captación de donativos online cuyo objetivo es lograr la financiación de las visitas de artistas a 100 niños y niñas hospitalizados en sus hogares durante el 2022. Se han propuesto recaudar 22 mil euros, en 58 días, que es el presupuesto necesario para poder ampliar el programa de visitas a domicilio (Programa Pau), el próximo año. 

Según nos hacen llegar desde la fundación migranodearena, el éxito de la campaña dependerá de la difusión que seamos capaces de hacer entre todos. Por ello os invitamos a compartir los mensajes de la campaña en vuestras redes sociales, grupos de WhatsApp o por email del 10/NOV/2021 al 6/ENE/2022.

Para donar hay que entrar directamente en migranodearena: https://www.migranodearena.org/reto/ruta-toc-toc-  o a través de la página de la campaña: www.rutatoctoc.org.

 Noticias relacionadas

  • 12/11/2021
VI Jornada de la infància i adolescència: 'Joves en conflicte amb la llei: entre la sanció i l’educació'

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana organitza esta trobada professional per al 17 de novembre, en la Universitat d'Alacant.
Leer

  • 20/10/2021
El COPCV participa en la Comissió especial d'estudi de l’assetjament escolar de les Corts Valencianes

Óscar Cortijo, vicedegà i expert en la matèria, ha explicat les fases, els mecanismes i les conseqüències del bullying, així com les ferramentes per a previndre'l i actuar.
Leer

  • 29/06/2021
Realitzada la jornada inaugural del Pla de Formació bàsic per a professionals la infància y adolescència 2021

La Vicedegana 2ª del COPCV, Concepción Sánchez Beltrán, ha remarcat la importància d’esta formació per tal de desenvolupar un treball de qualitat que garantisca els drets dels infants i adolescents.
Leer

  • 18/06/2021
SSOM - Campanya de sensibilització, promoció i difusió de l'acolliment familiar

Servei de Suport i Orientació al Menor (SSOM), entitat col·laboradora de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i de la Direcció General d'Infància i Adolescència.
Leer