El COPCV dona suport a la VI Marxa Contra el Càncer de Castelló

Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del Col·legi, ha assistit a la seua presentació. La cursa serà el 3 d'abril de 2022, i la inscripció està oberta fins el l'1 d'abril.

El proper 3 d'abril de 2022, es realitzarà la VI Marxa Contra el Càncer de Castelló, data en la qual es commemora el Dia Internacional contra el Càncer. La cursa s’iniciarà a les 11:00h, partirà i finalitzarà en l'andana central del Passeig Ribalta.

Este esdeveniment està organitzat per la Junta Provincial de l'Associació Espanyola contra el Càncer de Castelló i compta amb el patrocini de l'Ajuntament i la Diputació de Castelló, i la col·laboració d’organismes de diversos àmbits. El COPCV dona suport a esta cita com a col·lectiu professional coneixedor de les immenses implicacions de patir esta malaltia. La vocal, Mª Carmen Molés, ha estat en la seua presentació.

L’organització recorda que es tracta d’una marxa i no d’una carrera o competició per això, qualsevol persona que vullga, pot participar fins i tot, anant amb la seua mascota. Les persones interessades poden inscriure´s fins l'1 d'abril. Tota la recaptació es destinarà a la investigació oncològica.

   

Presentació de la Marxa (esq.); MªCarmen Molés i Salomé Esteller, gerent d'AECC (foto drta.)



Noticias relacionadas

  • 21/03/2024
Psicooncología y oncogeriatría, apoyo fundamental en pacientes con cáncer

Roche analiza en GU Spot el papel de estos profesionales en el abordaje de los pacientes oncológicos
Leer

  • 15/03/2024
Entrevista a Carmelo Hernández, psicólogo: 'las sectas, en la captación y adoctrinamiento, propician la desestructuración de la personalidad'

Recientemente, en alicante, se ha celebrado el 'IX Encuentro nacional sobre abuso psicológico y sectas'. El asesor del COPCV, ha participado en su inauguración.
Leer

  • 12/03/2024
Expertos muestran su apoyo a la especialidad en Psicooncología

Desde el momento del diagnóstico, las personas enfrentan una montaña rusa emocional que incluye miedo, ansiedad, tristeza e incertidumbre sobre el futuro.
Leer

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 08/03/2024
Dos pioneras con "visión de futuro" para impulsar la Psicología Clínica

Raquel Cuevas y Susana Jiménez han sido reconocidas por los Premios Sanitarias por su labor en la Psicología Clínica
Leer