El COPCV dona suport a la VI Marxa Contra el Càncer de Castelló

Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del Col·legi, ha assistit a la seua presentació. La cursa serà el 3 d'abril de 2022, i la inscripció està oberta fins el l'1 d'abril.

El proper 3 d'abril de 2022, es realitzarà la VI Marxa Contra el Càncer de Castelló, data en la qual es commemora el Dia Internacional contra el Càncer. La cursa s’iniciarà a les 11:00h, partirà i finalitzarà en l'andana central del Passeig Ribalta.

Este esdeveniment està organitzat per la Junta Provincial de l'Associació Espanyola contra el Càncer de Castelló i compta amb el patrocini de l'Ajuntament i la Diputació de Castelló, i la col·laboració d’organismes de diversos àmbits. El COPCV dona suport a esta cita com a col·lectiu professional coneixedor de les immenses implicacions de patir esta malaltia. La vocal, Mª Carmen Molés, ha estat en la seua presentació.

L’organització recorda que es tracta d’una marxa i no d’una carrera o competició per això, qualsevol persona que vullga, pot participar fins i tot, anant amb la seua mascota. Les persones interessades poden inscriure´s fins l'1 d'abril. Tota la recaptació es destinarà a la investigació oncològica.

   

Presentació de la Marxa (esq.); MªCarmen Molés i Salomé Esteller, gerent d'AECC (foto drta.)Noticias relacionadas

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 26/02/2024
Firmamos un convenio de colaboración con la Facultad de Ciencias Sociosanitarias de UMH (Elche)

Este convenio se ha realizado durante la Semana de la Psicología organizada por la Universidad.
Leer

  • 21/02/2024
Únete y apoya la creación de la Especialidad en Psicooncología y Psicología Paliativa

Para marcar una diferencia significativa en la vida de aquellos que enfrentan el cáncer y sus familias, puedes unirte a la iniciativa firmando esta petición.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer