El COPCV dona suport a la VI Marxa Contra el Càncer de Castelló

Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del Col·legi, ha assistit a la seua presentació. La cursa serà el 3 d'abril de 2022, i la inscripció està oberta fins el l'1 d'abril.

El proper 3 d'abril de 2022, es realitzarà la VI Marxa Contra el Càncer de Castelló, data en la qual es commemora el Dia Internacional contra el Càncer. La cursa s’iniciarà a les 11:00h, partirà i finalitzarà en l'andana central del Passeig Ribalta.

Este esdeveniment està organitzat per la Junta Provincial de l'Associació Espanyola contra el Càncer de Castelló i compta amb el patrocini de l'Ajuntament i la Diputació de Castelló, i la col·laboració d’organismes de diversos àmbits. El COPCV dona suport a esta cita com a col·lectiu professional coneixedor de les immenses implicacions de patir esta malaltia. La vocal, Mª Carmen Molés, ha estat en la seua presentació.

L’organització recorda que es tracta d’una marxa i no d’una carrera o competició per això, qualsevol persona que vullga, pot participar fins i tot, anant amb la seua mascota. Les persones interessades poden inscriure´s fins l'1 d'abril. Tota la recaptació es destinarà a la investigació oncològica.

   

Presentació de la Marxa (esq.); MªCarmen Molés i Salomé Esteller, gerent d'AECC (foto drta.)Noticias relacionadas

  • 22/03/2023
Próxima reunión del Grupo de Trabajo de Supervisión de Casos Clínicos - València

La actividad tendrá lugar el sábado 1 de abril a las 10h en formato on-line
Leer

  • 21/03/2023
La RSS de Castelló celebra la II Fira de la Salut

La Salut Mental serà l’eix vertebrador d’aquesta trobada que reunirà a les entitats que formen les Xarxes Sanitàries Solidàries. El COPCV tindrà un stand des d’on informarem i posarem en valor la tasca que els i les professionals de la nostra disciplina realitzen cada dia des dels llocs de treball. A més, es realitzará la jornada formativa 'Desembolicant la nostra Salut Mental'.
Leer

  • 15/03/2023
Horari Magdalena - Horario Magdalena

Horari d'atenció al públic en la seu de Castelló. / Horario de atención al público en la sede de Castellón.
Leer

  • 13/03/2023
XIII Congreso Internacional de la Sociedad Española para el estudio de la Ansiedad y el Estrés

Francisco Santolaya, presidente del Consejo y decano del COPCV, ha inaugurado y participado en este encuentro profesional.
Leer

  • 10/03/2023
Estem en la presentació del I Pla Estratègic de Serveis Socials de Castelló

L'acte s'ha realitzat el 9 de març en la Diputació de Castelló.
Leer