Curso - Experto universitario Los derechos de la infancia y adolescencia: Contextos de aplicación y enfoque de derechos

Inicio en octubre 2022.

La Universitat de València, a través de la seua Fundació Universitat-Empresa (Adeit) ha organitzat un curs els objectius del qual són que els destinataris adquirisquen una formació específica en drets de la infància i adolescència necessària poder dissenyar polítiques públiques amb perspectiva d'infància, realitzar intervencions de defensa i protecció, o formular accions de promoció dels drets dels xiquets, xiquetes i adolescents.

El títol va dirigit preferentment a titulats universitaris que busquen una especialització jurídic-pràctica en matèria d'infància i adolescència i específicament a tots els professionals, amb o sense titulació universitària, que treballen directament en aquest àmbit: operadors jurídics especialitzats en persones menors d'edat i família, personal de l'administració pública amb competències en la matèria i entitats socials sectorials l'àmbit d'actuació de les quals siguen els xiquets, xiquetes i adolescents.

La Direcció General d'Infància i Adolescència pretén donar difusió a aquesta formació per considerar-la d'utilitat per als professionals que treballen en la promoció de drets de la infància i l'adolescència.

 

Enlace web: https://inclusio.gva.es/va/web/menor/formacio



Noticias relacionadas

  • 25/03/2024
Pla formatiu IVAFIQ 2024 COPCV / Plan formativo IVAFIQ 2024 COPCV

S'adjunta tota la informació sobre el pla formatiu IVAFIQ 2024 impartit pel COPCV. Les inscripcions s'obriran el pròxim 26 de març a les 17 hores Se adjunta toda la información sobre el plan formativo IVAFIQ 2024 impartido por el COPCV. Las inscripciones se abrirán el próximo 26 de marzo a las 17 horas.
Leer

  • 13/03/2024
Cómo hablar con los niños sobre la violencia

Según la Asociación Nacional de Psicólogos Educativos.
Leer

  • 25/01/2024
Guía “Como en casa en ningún sitio”

Publicada por Save the Children, sobre el acogimiento familiar a niños, niñas y adolescentes que han migrado solos.
Leer