Guia didàctica còmic «La nostra veu»

Elaborada per la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i Unicef.

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i Unicef han col·laborat en l'elaboració i edició d'una guia didàctica de suport que acompanya al còmic «La nostra veu».

El còmic, «La Nostra Veu» suposa una versió amigable per a la infància en edat d’escolarització en primària sobre  la Llei 26/2018, de 21 de desembre, de la Generalitat, de drets i garanties de la infància i adolescència.

L'objectiu d'aquesta guia és fer costat als i les professionals que treballen amb la població infantil i adolescent, especialment al professorat de 5é i 6é de primària i als equips d’atenció directa de xiquets, xiquetes i adolescents del sistema de protecció, amb activitats de caràcter educatiu i lúdic sobre el còmic i els drets que en ell s'aborden. La finalitat és oferir una eina més per a la incorporació progressiva i transversal de l'educació en drets d'infància en la vida escolar i residencial. La guia en format digital està disponible a la web de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives a la qual es pot accedir pressionant sobre la imatge del marge.

 Noticias relacionadas

  • 04/08/2022
Manual: Organización política y territorial de España - Claves para entender su funcionamiento

UNICEF lanza un Manual doble que permite que niños, niñas y adolescentes dispongan de las nociones básicas sobre cómo se formulan las políticas.
Leer

  • 25/07/2022
Pla d'Infància i adolescència 2022 / Plan de infancia y adolescencia 2022

Adjuntem informació sobre tots els cursos de formació interdisciplinària del pla d'infància i adolescència 2022. / Adjuntamos información sobre todos los cursos de formación interdisciplinar del plan de infancia y adolescencia 2022.
Leer

  • 25/07/2022
Pla d'Infància i adolescència 2022 / Plan de infancia y adolescencia 2022

Adjuntem informació sobre els cursos de formació especifica del pla d'infància i adolescència 2022. / Adjuntamos información sobre los cursos de formación específica del plan de infancia y adolescencia 2022.
Leer

  • 25/07/2022
Nou curs del Pla de Formació Interdisciplinar d'infancia i adolescència/ Nuevo curso del Plan de Formación Interdisciplinar de infancia y adolescencia

Pla formació interdisciplinar 'Parentalitat positiva: un enfocament per al treball amb infància, adolescència i famílies des de la prevenció i promoció'/ Plan Formación interdisciplinar ' Parentalidad positiva: un enfoque para el trabajo con infancia, adolescencia y familias desde la prevención y promoción'
Leer