Guia didàctica còmic «La nostra veu»

Elaborada per la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i Unicef.

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i Unicef han col·laborat en l'elaboració i edició d'una guia didàctica de suport que acompanya al còmic «La nostra veu».

El còmic, «La Nostra Veu» suposa una versió amigable per a la infància en edat d’escolarització en primària sobre  la Llei 26/2018, de 21 de desembre, de la Generalitat, de drets i garanties de la infància i adolescència.

L'objectiu d'aquesta guia és fer costat als i les professionals que treballen amb la població infantil i adolescent, especialment al professorat de 5é i 6é de primària i als equips d’atenció directa de xiquets, xiquetes i adolescents del sistema de protecció, amb activitats de caràcter educatiu i lúdic sobre el còmic i els drets que en ell s'aborden. La finalitat és oferir una eina més per a la incorporació progressiva i transversal de l'educació en drets d'infància en la vida escolar i residencial. La guia en format digital està disponible a la web de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives a la qual es pot accedir pressionant sobre la imatge del marge.

 



Noticias relacionadas

  • 26/07/2024
Curs Interdisciplinar Infància i Adolescència. Necessitat de protecció i reducció de la vulnerabilitat per raons de trastorn autolesiu sense suïcidi

Curso Interdisciplinar Plan de Infancia y Adolescencia. Necesitad de protección y reducción de la vulnerabilidad en la infancia y adolescencia por razones de trastorno autolesivo sin suicidio y de ideación suicida. (Inscripción 03/09 a las 17 horas)
Leer

  • 19/07/2024
Curs Específic del pla d'Infància i adolescència 2024: Desenvolupament psicològic òptim: Avaluació i intervenció en xiquets/as i adolescents

Curso Especifico del plan de infancia y adolescencia 2024: Desarrollo psicológico optimo: Evaluación e intervención en niños/as y adolescentes.(Inscripición 22/07 a las 17 horas)
Leer

  • 19/07/2024
Curs Interdisciplinar Infància i Adolescència. Comprendre i integra la història de vida en acolliment familiar: la intervenció des dels recursos de su

Curso Interdisciplinar Plan de Infancia y Adolescencia. Comprender e integra la historia de vida en acogimiento familiar: la intervención desde los recursos de apoyo (Inscripción 24/07 a las 17 horas)
Leer

  • 19/07/2024
Curs Interdisciplinar Infància i Adolescència. Promovent apego segur en mares gestants en situació de risc (Inscripció 24/07 a les 17h)

Curso Interdisciplinar Plan de Infancia y Adolescencia. Promoviendo apego seguro en madres gestantes en situación de riesgo. (Inscripción 24/07 a las 17 h.)
Leer

  • 18/07/2024
Curs Interdisciplinar Infància i Adolescència. Necessitat de protecció i reducció de la vulnerabilitat per raons de la seua diversitat sexual

Curso Interdisciplinar Plan de Infancia y Adolescencia. Necesitad de protección y reducción de la vulnerabilidad por razones de su diversidad afectivo sexual y de género'. (Inscripción 22/07 a las 17 horas)
Leer

  • 18/07/2024
Les vacances d'estiu són un període excel·lent per a enfortir els llaços afectius amb els nostres fills i filles

I com tot aprenentatge té una base emocional, es pot crear el context adequat per a potenciar la curiositat, el descobriment i el gust pel saber proposant-los activitats diferents a les que realitzen a les aules. Fins i tot ‘no fer res’ o l'avorriment’, són recursos que aprofitar.
Leer