Guia didàctica còmic «La nostra veu»

Elaborada per la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i Unicef.

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i Unicef han col·laborat en l'elaboració i edició d'una guia didàctica de suport que acompanya al còmic «La nostra veu».

El còmic, «La Nostra Veu» suposa una versió amigable per a la infància en edat d’escolarització en primària sobre  la Llei 26/2018, de 21 de desembre, de la Generalitat, de drets i garanties de la infància i adolescència.

L'objectiu d'aquesta guia és fer costat als i les professionals que treballen amb la població infantil i adolescent, especialment al professorat de 5é i 6é de primària i als equips d’atenció directa de xiquets, xiquetes i adolescents del sistema de protecció, amb activitats de caràcter educatiu i lúdic sobre el còmic i els drets que en ell s'aborden. La finalitat és oferir una eina més per a la incorporació progressiva i transversal de l'educació en drets d'infància en la vida escolar i residencial. La guia en format digital està disponible a la web de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives a la qual es pot accedir pressionant sobre la imatge del marge.

 Noticias relacionadas

  • 25/01/2024
Guía “Como en casa en ningún sitio”

Publicada por Save the Children, sobre el acogimiento familiar a niños, niñas y adolescentes que han migrado solos.
Leer

  • 18/01/2024
Damos apoyo a la I Jornada científico profesional sobre salud mental en la infancia y adolescencia de la UMH

En este acto, se ha presentado el Proyecto EmoChild, una revisión sobre la salud mental de la infancia y adolescencia española. Concepción Sánchez Beltrán, vicedecana 2ª, ha participado en la presentación del proyecto.
Leer

  • 26/12/2023
¿Cómo fomentar el uso responsable y seguro de las tecnologías en la infancia?

La Organización para la Cooperación y el Desarrollo Económicos (OECD) presenta un informe, a través del cual aborda el impacto de las tecnologías en los niños y niñas en pleno siglo XXI.
Leer