VÍDEOS- XIII Jornades Socioeducatives de Sueca es celebraren al mes d’abril amb el títol ‘Convivència i inclusió Educativa’.

Les Jornades s'han realitzat el 7 i 9 d'abril de 2022.

Les XIII Jornades Socioeducatives de Sueca es celebraren al mes d’abril amb el títol ‘Convivència i inclusió Educativa’. En este esdeveniment, organitzat pe la Regidoria d'Educació i el Gabinet Psicopedagògic Municipal, col·laborà el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, entre d’altres organismes.

La primera de les ponències va ser impartida per la mestra, pedagoga i ex presidenta del Consell Escolar Basc, Nélida Zaitegi de Miguel, “Desenvolupament humà i Justícia Social”, amb la qual va incentivar la reflexió sobre els reptes als quals ens enfrontem per a avançar cap a una societat més justa, solidària i sostenible.

El segon dia de les Jornades, la mestra i psicòloga, experta en educació inclusiva, María del Coral Elizondo Carmona ha impartit “Eines per a la Inclusió Educativa”. S’han plasmat els reptes als quals ens enfrontem per a garantir la inclusió; la identificació de les mesures organitzatives, metodològiques i curriculars que permeten avançar cap a la inclusió; i el debat entorn de diferents eines per a la inclusió.

Carles Vendrell, company i coordinador del gabinet Psicopedagògic Municipal, va conduir l'acte.

Podeu vore les XIII Jornades Socioeducatives de Sueca al següents vídeos:Noticias relacionadas

  • 05/12/2022
IX Jornada de Excelencia e Innovación en Psicología

El 16 de diciembre se celebra este evento que los colegiados y colegiadas podréis seguir por streaming. Este año, la conferencia plenaria se titula ‘La relevancia de la psicología educativa en la prevención y promoción de la salud mental infanto-juvenil’.
Leer

  • 05/12/2022
Jornada de Intercambio Colegial de la Psicología de la Intervención Social

Esta actividad se realizará el próximo 16 de diciembre de 2022, en el salón de Actos del COPCV, C/Alberique,35 - bajo en Valencia. Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 02/12/2022
Inndromeda Tech Day

Organizado por Inndromeda y la Agencia Valenciana de la Innovación (AVI) para el próximo 15 de diciembre, en Feria de Valencia.
Leer

  • 02/12/2022
Assistim al Congrés Estatal de la Inspecció d'Educació celebrat en València

Posem a disposició dels nostres col·legiats i col·legiades les gravacions dels tres dies d'este esdeveniment.
Leer

  • 30/11/2022
Assistim a la Jornada de Justícia Juvenil organitzada per la Direcció d'Infància i Adolescència

Josefina Carboneras, vicesecretària del COPCV, destaca la importància d'esdeveniments com este que permeten posar en comú experiències professionals de l'atenció socioeducativa.
Leer