VÍDEOS- XIII Jornades Socioeducatives de Sueca es celebraren al mes d’abril amb el títol ‘Convivència i inclusió Educativa’.

Les Jornades s'han realitzat el 7 i 9 d'abril de 2022.

Les XIII Jornades Socioeducatives de Sueca es celebraren al mes d’abril amb el títol ‘Convivència i inclusió Educativa’. En este esdeveniment, organitzat pe la Regidoria d'Educació i el Gabinet Psicopedagògic Municipal, col·laborà el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, entre d’altres organismes.

La primera de les ponències va ser impartida per la mestra, pedagoga i ex presidenta del Consell Escolar Basc, Nélida Zaitegi de Miguel, “Desenvolupament humà i Justícia Social”, amb la qual va incentivar la reflexió sobre els reptes als quals ens enfrontem per a avançar cap a una societat més justa, solidària i sostenible.

El segon dia de les Jornades, la mestra i psicòloga, experta en educació inclusiva, María del Coral Elizondo Carmona ha impartit “Eines per a la Inclusió Educativa”. S’han plasmat els reptes als quals ens enfrontem per a garantir la inclusió; la identificació de les mesures organitzatives, metodològiques i curriculars que permeten avançar cap a la inclusió; i el debat entorn de diferents eines per a la inclusió.

Carles Vendrell, company i coordinador del gabinet Psicopedagògic Municipal, va conduir l'acte.

Podeu vore les XIII Jornades Socioeducatives de Sueca al següents vídeos:



Noticias relacionadas

  • 18/04/2024
Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 17/04/2024
IX Jornadas Autonómicas de Atención Temprana

Tendrán lugar los días 24 y 25 de mayo en el MARQ (Museo Arqueológico de Alicante).
Leer

  • 16/04/2024
Charla: (In)visibilización de las realidades lésbicas

La charla está prevista realizarla el día 25 de abril en la sede de Castellón.
Leer

  • 11/04/2024
PREMIO FIAPAS 2024 para labores de investigación en Deficiencias Auditivas

Convocados por La Confederación Española de Familias de Personas Sordas – FIAPAS.
Leer