Congrés d’Inclusió Educativa

Se celebrarà el 25 i 26 de novembre a la ciutat d’Alzira.

Els pròxims 25 i 26 de novembre se celebrarà el Congrés d’Inclusió Educativa a la ciutat d’Alzira, una trobada i un espai de reflexió per a reimpulsar l’escola inclusiva.

 

Objectius:

  • Promoure la mobilització i optimització dels recursos en els centres educatius.
  • Afavorir la coordinació del professorat i el treball en xarxa.
  • Promoure la formació del professorat en competència socioemocional.
  • Promoure la participació d'agents sociocomunitaris.

 

Lloc de realització:

 

Inscripcions ací

3 archivos adjuntos

Programa_Congres_Alzira.jpg [1,30 MB]

Tallers_Congres_Alzira.jpg [1,41 MB]

Cartell_Congres_Alzira.jpg [1,17 MB]Noticias relacionadas

  • 07/11/2022
Exempció del màster de formació del professorat per a llicenciats/ades en psicologia abans de 2009 amb formació pedagògica i didàctica

A través de la seu electrònica del COPCV, podeu fer-nos arribar inconvenients o problemes sorgits arrel d’haver presentat l'acreditació de la formació pedagògica i didàctica a l’administració. D’esta manera, podrem traslladar la informació a la Direcció General d'Ordenació Acadèmica de la Conselleria d'Educació per a que estudie cada cas.
Leer

  • 28/10/2022
#SomImprescindibles, la nova campanya d'Educació contará amb psicòlegs/es per impartir tallers dialògics a l'alumnat de l'ESO

L'objectiu es dotar els joves de ferramentes per a que identifiquen i gestionen les seues emocions, i previndre conductes autolesives. Vicenta Esteve, secretària del COPCV, ha assistit a l'acte de presentació.
Leer

  • 10/10/2022
Preocupación por la desprofesionalización de la Orientación Educativa

Los integrantes de la División de Psicología Educativa se han reunido en el marco de las I Jornadas de Educativa del COP de Galicia. En este encuentro estatal, los y las psicólogas educativas han analizado los diferentes modelos de Orientación.
Leer

  • 23/09/2022
La Sociedad Australiana de Psicología pone de relieve los beneficios de incorporar psicólogos educativos en centros escolares

La evidencia pone de relieve que el coste de fomentar la resiliencia y la intervención temprana en niños y niñas en edad escolar que experimentan problemas de salud mental, conductuales o de desarrollo neurológico, es significativamente menor que el coste que supone tratar estos problemas en la adolescencia y la edad adulta.
Leer

  • 15/09/2022
RESOLUCIÓN de 9 de septiembre de 2022, de la Dirección General de Centros Docentes

Por la que se resuelve la convocatoria de subvenciones para el mantenimiento de los gabinetes psicopedagógicos escolares dependientes de ayuntamientos, mancomunidades de municipios y entidades locales menores de la Comunitat Valenciana para el ejercicio 2022.
Leer