La salut, la cooperació i el desenvolupament centren la V Mostra Mirant

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta, va assistir a unes de les projeccions realitzades en Castelló.

Un any més, la Red Sanitaria Solidaria de la Comunitat Valenciana (RSS), ha celebrat la Mostra itinerant de Cinema i Salut Global. En esta cinquena edició s’han projectat tres pel·lícues: Stop Filming Us, Los médicos de la montaña y Dear future children. El teatre del Raval de Castelló ha acolli les projeccions i els debats presencials.

La Mostra ha continuat amb el tema «Salut, cooperación i desenvolupament», que va ser elegit per les més de 40 entitats que formen la RSS.

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta, va assistir a unes de les projeccions ja que més endavant, es va retre homenatge a la que fins ara, ha sigut coordinadora de la RSS, Loli González. Amb l’entrega d’una placa, les entitats que integren la RSS varen reconèixer la tasca feta per la coordinadora.

  

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 23/03/2023
Con motivo del Día Mundial de la Salud, la RSS de Alicante organiza sus IV jornadas

Tendrán lugar el próximo martes 4 de abril en la ciudad de Elx.
Leer

  • 21/03/2023
La RSS de Castelló celebra la II Fira de la Salut

La Salut Mental serà l’eix vertebrador d’aquesta trobada que reunirà a les entitats que formen les Xarxes Sanitàries Solidàries. El COPCV tindrà un stand des d’on informarem i posarem en valor la tasca que els i les professionals de la nostra disciplina realitzen cada dia des dels llocs de treball. A més, es realitzará la jornada formativa 'Desembolicant la nostra Salut Mental'.
Leer

  • 15/03/2023
Horari Magdalena - Horario Magdalena

Horari d'atenció al públic en la seu de Castelló. / Horario de atención al público en la sede de Castellón.
Leer

  • 10/03/2023
Estem en la presentació del I Pla Estratègic de Serveis Socials de Castelló

L'acte s'ha realitzat el 9 de març en la Diputació de Castelló.
Leer

  • 08/03/2023
Assistim als actes del Dia Internacional de la Dona en Castelló

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta de Govern, està present en la lectura del manifest de la subdelegació del Govern i en l’entrega del Premi Olimpia de l’Ajuntament de la capital de la Plana.
Leer