43 noticias encontradas relacionadas con Red Sanitaria Solidaria

Página 1 de 3

La actividad se llevará a cabo el próximo 27 de junio en la sede del COPCV ubicada en la calle Alberic de València.

La sede del COPCV-Alicante, ha acogido esta actividad dentro del ciclo 'Enredando' de la RSS.

Tendrá lugar el 30 de mayo a las 18:00h en el COPCV de Alacant. Inscripción abierta.

La jornada se celebrará el 28 de abril, en la Casa de Cultura de Onda y está coordinada por el Área de Bienestar Social y Ciudad Saludable del Ayuntamiento de Onda (Castellón).

Josefina Carboneras inaugura este acto de la Red Sanitaria Solidaria en el que Luisa Vidal, coordinadora de Narinant, explica en qué consiste y sus resultados.

Se trata de un trabajo piloto llevado a cabo con el objetivo de prototipar un nuevo servicio de atención grupal a la salud mental y emocional de las mujeres, desde una perspectiva comunitaria y de género. La presentación se hará en la sede del COPCV-Valencia de la calle Alberic, el 18 de abril. Inscripción abierta.

En Castelló se celebrará el 1 de abril, la II Fira de la Salut; en Alicante, el 4 de abril, las IV jornadas de la Red Sanitaria Solidaria de la provincia; y en Valencia tendrá lugar, el 18 de de abril, la presentación del proyecto 'Narinant' una mirada integral y de género de la salud mental de las mujeres.

Les Xarxes Sanitàries commemoren el Dia Internacional del la Salut (7 d'abril) amb aquest esdeveniment fet l'u d'abril i en el qual participem activament. Col·legiades i les nostres representants, Mª Carmen Molés, vicedegana 3ª, i Alba Sebastián, han informat sobre l'imprescindible paper de la Psicologia per a aconseguir la salut global.

La Salut Mental serà l’eix vertebrador d’aquesta trobada que reunirà a les entitats que formen les Xarxes Sanitàries Solidàries. El COPCV tindrà un stand des d’on informarem i posarem en valor la tasca que els i les professionals de la nostra disciplina realitzen cada dia des dels llocs de treball. A més, es realitzará la jornada formativa 'Desembolicant la nostra Salut Mental'.

La psicòloga, Eva Ferrando, ha assenyalat la importància de mantindre relacions de qualitat i l'expressió emocional com a mètode de regulació emocional. Aquesta activitat, realitzada el 3 de març, forma part d'una iniciativa de la RSS.

Al llarg dels pròxims mesos es realitzaran 5 trobades, en diverses entitats de la província de Castelló, dedicades a la Salut Mental.

Fins el 28 de febrer es pot visitar esta mostra organitzada per Xarxes Sanitàries Solidàries (RSS).

L’entitat, de la qual forma part el COPCV, posa en marxa esta nova proposta que gira al voltant de la Salut Mental i que es desenvoluparà durant el primer semestre del 2023 en les tres províncies de la Comunitat.