La seu de Castelló acull l'exposició ‘Salut, cooperació i desenvolupament’

Fins el 28 de febrer es pot visitar esta mostra organitzada per Xarxes Sanitàries Solidàries (RSS).

Ja podeu visitar en la seu del COPCV de Castelló l’última exposició itinerant de Xarxes Sanitàries Solidàries (RSS). En esta quarta edició es mostren un total de 36 fotografies que donen visibilitat a situacions i contextos relacionats amb el lema de la mostra ‘Salut, cooperació i desenvolupament’.

Eva Ferrando, col·legiada del COPCV, vol amb la seua imatge, denunciar el treball forçat, l'esclavitud i el tràfic de persones’ , i el col·legiat, Marc Montoliu, exposa el seu treball amb el nom ‘Incorporant la salut mental en les intervencions’. En cada fotografia s’indica el nom de l’autor/a, el títol de l’obra, així com la temàtica i el context de la situació mostrada.

    

Es tracta d’una activitat oberta al públic en general, que es podrà visitar fins el 28 de febrer en horari de la seu del COPCV-Castelló.

Mª Carmen Molés, vocal del COPCVV, Mar Lluch, Vicedegana 3ª i Victoria Falcó, coordinadora de Medicusmundi Mediterrània a la Comunitat Valenciana, han sigut les primeres en  visitar l’exhibició fotogràfica.

   Noticias relacionadas

  • 23/03/2023
Con motivo del Día Mundial de la Salud, la RSS de Alicante organiza sus IV jornadas

Tendrán lugar el próximo martes 4 de abril en la ciudad de Elx.
Leer

  • 21/03/2023
La RSS de Castelló celebra la II Fira de la Salut

La Salut Mental serà l’eix vertebrador d’aquesta trobada que reunirà a les entitats que formen les Xarxes Sanitàries Solidàries. El COPCV tindrà un stand des d’on informarem i posarem en valor la tasca que els i les professionals de la nostra disciplina realitzen cada dia des dels llocs de treball. A més, es realitzará la jornada formativa 'Desembolicant la nostra Salut Mental'.
Leer

  • 15/03/2023
Horari Magdalena - Horario Magdalena

Horari d'atenció al públic en la seu de Castelló. / Horario de atención al público en la sede de Castellón.
Leer

  • 10/03/2023
Estem en la presentació del I Pla Estratègic de Serveis Socials de Castelló

L'acte s'ha realitzat el 9 de març en la Diputació de Castelló.
Leer

  • 08/03/2023
Assistim als actes del Dia Internacional de la Dona en Castelló

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta de Govern, està present en la lectura del manifest de la subdelegació del Govern i en l’entrega del Premi Olimpia de l’Ajuntament de la capital de la Plana.
Leer