Dia Mundial contra el càncer de mama

Hem participat en l'acte de l'AECC en Castelló. D'aquesta manera, mostrem el nostre suport i la importància de que el perfil del piscooncòleg estiga present en el procés oncològic.

Des de fa anys, col·laborem  amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Hui, en el ‘Dia Mundial contra el Càncer de Mama’, hem estat en l’acte organitzat per la delegació de Castelló. Mª Carmen Molés, vicedegana 3ª del COPCV, i Alba Sebastián, vocal de la Junta, acompanyades per col·legiats i col·legiades, han tingut l’oportunitat de mostrar el nostre suport i la importància de la Psicologia en processos oncològics explicant a la població en què consisteix el treball del psicoocòleg, i donant unes pautes per transitar per la malaltia.

Durant  l’acte s’ha llegit un manifest. En aquesta lectura, Molés ha destacat que “el suport psicològic continua sent la nostra pedra angular. De fet, el 40% de les dones ateses a Espanya ho són per problemes d'ansietat i estrès”.

     

Foto esquerra: Alba Sebastián, vocal de la Juntadel COPCV; Salomé Esteller, gerent de l'AECC en Castelló; i Carmen Molés, vicedegana 3ª del COPCV (d'esq. a dta.)

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 21/02/2024
Únete y apoya la creación de la Especialidad en Psicooncología y Psicología Paliativa

Para marcar una diferencia significativa en la vida de aquellos que enfrentan el cáncer y sus familias, puedes unirte a la iniciativa firmando esta petición.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer

  • 02/02/2024
Día Mundial Contra el Cáncer (4 de febrero) - Entrevista a Pilar Moreno, psicooncóloga responsable de programas y servicios en AECC

P. Moreno: 'Dentro de la Psicooncología, el psicólogo/a tiene un papel relevante no solo en la atención especializada durante la enfermedad sino también desde la perspectiva de la prevención'.
Leer