Dia Mundial contra el càncer de mama

Hem participat en l'acte de l'AECC en Castelló. D'aquesta manera, mostrem el nostre suport i la importància de que el perfil del piscooncòleg estiga present en el procés oncològic.

Des de fa anys, col·laborem  amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Hui, en el ‘Dia Mundial contra el Càncer de Mama’, hem estat en l’acte organitzat per la delegació de Castelló. Mª Carmen Molés, vicedegana 3ª del COPCV, i Alba Sebastián, vocal de la Junta, acompanyades per col·legiats i col·legiades, han tingut l’oportunitat de mostrar el nostre suport i la importància de la Psicologia en processos oncològics explicant a la població en què consisteix el treball del psicoocòleg, i donant unes pautes per transitar per la malaltia.

Durant  l’acte s’ha llegit un manifest. En aquesta lectura, Molés ha destacat que “el suport psicològic continua sent la nostra pedra angular. De fet, el 40% de les dones ateses a Espanya ho són per problemes d'ansietat i estrès”.

     

Foto esquerra: Alba Sebastián, vocal de la Juntadel COPCV; Salomé Esteller, gerent de l'AECC en Castelló; i Carmen Molés, vicedegana 3ª del COPCV (d'esq. a dta.)

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 10/06/2024
Profesionales, pacientes y familiares piden que se apruebe la especialidad de Psicooncología y Psicología Paliativa lo antes posible

El tratamiento psicológico especializado debe estar integrado, según los expertos, en el cuidado habitual de todas las personas afectadas por el cáncer como un elemento de calidad asistencial.
Leer

  • 24/05/2024
Presencia de la Psicología valenciana en el festival 'Somos familia' de Castellón

Dentro de este evento, el COPCV ha organizado la mesa redonda 'Familias Siglo XXI: Parentalidad positiva, Legado familiar y mediación'
Leer

  • 21/05/2024
Firmamos un convenio de colaboración con la Asociación Alicante Contra el Cáncer

Aunamos esfuerzos para mejorar la atención y el asesoramiento de pacientes, familiares y la formación de los profesionales de este ámbito.
Leer

  • 20/05/2024
Realizada la jornada sobre violencias sexuales contra las mujeres

El evento, desarrollado en Castelló el 16 de mayo, ha servido para abordar de manera amplia y completa esta temática. Las diferentes intervenciones han posibilitado acercarnos a esta problemática desde el punto de vista psicológico, legal y social.
Leer

  • 16/05/2024
HUI, 16 de maig, la seu de Castelló del COPCV romandrà tancada

El 16 de mayo la sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada.
Leer

  • 02/05/2024
Participem en la nova edició de la Fira de la Salut de Castelló

Un any més, les Xarxes Sanitàries Solidàries, subratllen la importància de la salut mental posant el focus en els projectes de cooperació i d'ajuda humanitària.
Leer