Celebrem l'acte d'acolliment col·legial

Donem la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades amb un acte en el que expliquem les eixides professionals en la taula redona titulada ‘la Psicologia una professió amb futur’

El Col·legi Oficial de Psicologia dona la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades en un acte celebrat el 30 de novembre en el local Hub Empresa del Banco Sabadell de València. Per a l’ocasió, s’ha organitzat una taula redona tituladala Psicologia una professió amb futur’ en la qual han participat el Coronel, Ángel José Adán, delegat de Defensa en la Comunitat Valenciana; Pedro Moyá, subdirector general de Modernització de l’Administració de Justícia; i Pilar del Pueblo, vocal del COPCV.

El degà, Francisco Santolaya, ha inaugurat l’acte fent referencia a la gran quantitat de psicòlegs i psicòlogues que, després de col·legiar-se, passen a ser companyes de professió. Davant d’ells ha asseverat que “la salut psicològica no sols és important, sinó imprescindible. Així com un dret fonamental i innegociable” apel·lant a l’obligació de les persones “que governen d'apostar per accions i polítiques preventives, cost-eficients, basades en els aspectes comportamentals, i el perfil indicat per a desenvolupar aquesta feina que és el nostre, el dels psicòlegs i psicòlogues col·legiades”.

A continuació, la secretària del Col·legi, Vicenta Esteve, ha informat sobre la importància de conèixer el Codi Deontològic de la professió al temps que ha explicat que “la col·legiació és obligatòria per a exercir, siga quin siga l’àmbit d’actuació”. Com a conductora de l’acte, Esteve ha presentant als participants de la taula redona. Tant el delegat de Defensa com el subdirector de Modernització de l’Administració de Justícia, han parlat de les característiques, el perfil professional i el treball que els psicòlegs i psicòlogues desenvolupen en aquestes àrees. Es tracta de dos àmbits laborals on cada vegada es demanen més professionals de la Psicologia degut a la important tasca davant determinades situacions que es donen en aquests contexts.

Pilar del Pueblo, com a vocal i psicòloga del Treball, les Organitzacions i els RR.HH. a més de responsable del Servei d’Orientació, Formació, Reciclatge i Desenvolupament Professional del COPCV (SODEP), ha presentat davant l’auditori, totes les àrees de la Psicologia i les grans oportunitats laborals que ofereixen.

Per finalitzar, la secretària del COPCV, ha explicat als nouvinguts, alguns dels serveis que ofereix el COPCV i la disposició de la Junta d’aquest òrgan col·legial que des d’ara “és la vostra casa”, ha dit.

  Noticias relacionadas

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer

  • 30/01/2024
Donem la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Alacant

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el 26 de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees.
Leer

  • 30/11/2023
Acto de acogida colegial y mesa redonda: 'La psicología, una profesión con futuro'

Se realizará en València, el jueves 30 de noviembre. Los colegiados y colegiadas que deseen asistir, pueden inscribirse de manera gratuita a la mesa redonda que tendrá lugar durante el acto de acogida colegial.
Leer

  • 29/11/2023
La Psicologia apunta cap a la formació i l’educació en valors com a ferramenta per a previndre la violència contra les dones

Amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones (25 de novembre) el COPCV ha organitzat i participat en diversos actes celebrats en les tres províncies de la Comunitat.
Leer

  • 27/11/2023
Mesa redonda con motivo del Día internacional de la eliminación de la violencia contra la mujer: 'Aportaciones desde la psicología'

Destacadas profesionales expertas en el tema, participarán en esta actividad que se realizará el 28 de noviembre a las 18:30h., en la sede del COPCV de Alicante. Inscripción gratuita previa reserva de plaza.
Leer