Jornada Pràctica sobre Intel·ligència Artificial

Es realitzarà el 7 de juny i tindrà modalitat presencial i en línia. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça per a col·legiats i col·legiades.

La Intel·ligència Artificial suposa una ferramenta per a la disciplina psicològica. Com qualsevol novetat a implementar, genera dubtes i desafiaments però cal informar-se i formar-se ja que la Psicologia és una ciència viva, que s’ha d’adaptar i donar resposta a la ciutadania de manera general i individual.

El COPCV amb la col·laboració de la FIDAP ha reunit a diversos experts per tractar i debatre sobre algunes de les principals implicacions que la IA té i tindrà en el nostre camp professional. La jornada pràctica sobre Intel·ligència Artificial, es realitzarà el 7 de juny de vesprada en la seu de Formació del COPCV (c/ Pintor Navarro Llorens, 19 i 21 Baix, València), es podrà assistir de manera presencial o vore-la en línia.

Participarà, Azucena García, Catedràtica de Psicopatologia i directora de l’equip d’investigació Labpsitec de la Universitat Jaume I, amb la conferencia ‘Dades d’aplicació de la intel·ligència artificial en diferents contexts psicològics’; Francisco García, del departament de seguretat de la Subdirecció General de Tecnologies de la Informació y las Comunicacions (S.G.T.I.C.) del Ministeri de Hisenda, amb la conferència ‘Mesures de Seguretat’. Després del descans, Manuel Peretó, vocal de la Junta de Govern del COPCV, farà una demostració pràctica sobre l’ús de la IA en Psicologia. La jornada finalitzarà amb la taula redona ‘Normes étiques i deontològiques aplicades de la IA’ en la qual intervindran Francisco Arenas, professor Titular de Filosofia Moral en la Facultat de Filosofia y Ciències de l’Educació, i Fernando Catalán, president de la Comissió Deontològica del COPCV.


Inscripció gratuïta prèvia reserva de plaça: Modalitat presencial  Modalitat en línia

 

 


 



Noticias relacionadas

  • 17/05/2024
DEMÀ - Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 17/05/2024
Jornada 'factores de salud y bienestar psicológico a lo largo de las distintas etapas de la vida'

Se realizará el 31 de mayo en Orihuela (Alicante). Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 17/05/2024
Taller: Los cuentos como herramienta terapéutica

El taller está previsto que inicie el día 14/06/2024 en Valencia.
Leer

  • 16/05/2024
Curso: Abordaje integral de la conducta suicida

El curso está previsto que inicie el día 24/05/2024 (formato online).
Leer

  • 16/05/2024
Participamos en el Festival 'Somos familia' de Castelló

Se desarrollará el sábado 18 de mayo, en la plaza Huerto Sogueros de 9:00 a 14:30 horas con actividades y charlas. El Col·legi ha organizado la mesa redonda (10h.) 'Familias Siglo XXI: Parentalidad positiva, Legado familiar y mediación'.
Leer