Setmana de la Mediació a la Comunitat Valenciana / Semana de la Mediación en la Comunitat Valenciana

Del 14 al 19 de maig la Generalitat organitza diverses activitats relacionades amb la mediació. / Del 14 al 19 de mayo la Generalitat organiza actividades relacionadas con la medición.

La Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques impulsa des del 14 fins al 19 de maig de 2018 la Setmana de la Mediació a la Comunitat Valenciana la qual inclou la realització de diverses activitats relacionades amb la mediació a les províncies d'Alacant, Castelló i València.

El COPCV compta amb un Registre públic de Mediadors, oferint d'aquesta manera als usuaris/es, les garanties professionals i legals necessàries per exercir aquesta tasca.

El professional de la Psicologia donada la seva formació, és expert en conductes, emocions i sentiments. És el perfil idoni per gestionar aquests aspectes, afavorint els processos de comunicació, d'escolta activa, la capacitat de canvi, etc. Els psicòlegs/es som capaços de detectar, prevenir, i gestionar conflictes.

 

Informació complementària:

Setmana de la Mediació de la Comunitat Valenciana

Congrés de Mediació de la Comunitat Valenciana

Jornada sobre Mediació. Unión Professional de València, el 16 de maig.

Què és la Mediació Familiar?

Què és la Mediació Penal?

Què és la Mediació Empresarial?

Registre públic de mediadors del COPCV: requisits i legislació aplicable

 

  

 

La Conselleria de Justicia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques impulsa los días 14 a 19 de mayo de 2018 la Semana de la Mediación a la Comunitat Valenciana la cual incluye la realización de diversas actividades relacionadas con la mediación en las provincias de Alicante, Castellón y València.

El COPCV cuenta con un Registro público de Mediadores, ofreciendo de esta manera a los usuarios/as, las garantías profesionales y legales necesarias para ejercer esta labor.

El profesional de la Psicología dada su formación, es experto en conductas, emociones y sentimientos. Es el perfil idóneo para gestionar estos aspectos, favoreciendo los procesos de comunicación, de escucha activa, la capacidad de cambio, etc. Los psicólogos/as somos capaces de detectar, prevenir, y gestionar conflictos. 

 

Informacinó complementaria:

Semana de la Mediación de la Comunitat Valenciana

Congreso de Mediación de la Comunitat Valenciana

Jornada sobre Mediación. Unión Professional de València, el 16 de mayo.

¿Què es la Mediación Familiar?

¿Qué es la Mediación Penal?

¿Qué es la Mediación Empresarial?

Registro público de Mediadors del COPCV: requisitos i legislación aplicable.

 Noticias relacionadas

  • 16/01/2019
El COPCV participa en el coloquio posterior a la presentación del mediometraje sobre acoso escolar ‘Nada Será Igual’

Mar LLuch y Mª Carmen Molés, Vicedecana 3ª y Vocal de la Junta de Gobierno del Col·legi respectivamente, han informado a las personas asistentes sobre el trabajo de asesoramiento que el COPCV ha llevado a cabo.
Leer

  • 16/01/2019
La Facultat de Psicologia i els seus Graus renoven el disseny dels portals web

El redisseny d'este portal s'emmarca en el procés de renovació encara en marxa en el conjunt dels web de la UV
Leer

  • 16/01/2019
Teatre: MÉS A PROP - Promoció especial amb el COPCV

Del 18- 27 de gener en el teatre Rialto de València. Descompte del 50% per al col·legiat i el seu acompanyant en l'adquisició de les entrades
Leer

  • 15/01/2019
El COPCV mostra el seu condol pel traspàs de Lluis Mayor Martínez, professor de l’àrea de Psicologia Clínica de la Universitat de València

Per les seues investigacions i publicacions, mayor és una figura destacada dins la Psicologia valenciana. A més, ha sigut mestre d’un diverses promocions de psicòlegs i psicòlogues valencianes.
Leer

  • 14/01/2019
Los psicólogos: "De ningún modo aceptamos el uso de pseudoterapias"

Los psicólogos comparten el Plan de Protección de la Salud frente a las Pseudoterapias
Leer

  • 11/01/2019
Acreditación Nacional de Psicólogo/a Experto/a en Psicología Educativa

El COPCV inicia el proceso para la presentación de solicitudes y recogida de documentación, tras la aprobación por parte del Consejo General de la Psicología de España.
Leer